Gazete Vatan Logo

En yeni Cuma mesajları! En anlamlı - resimli Cuma mesajları (2018)

Cuma mesajları için vatandaşlar arayışını sürdürüyor. Müslümanlar için büyük önem taşıyan ve mübarek günler arasında yer alan Cuma gününde sevdiklerinize en anlamlı mesajları gönderin. 2018 en yeni Cuma mesajları, resimli mesajlar haberimizde...

En yeni Cuma mesajları! En anlamlı - resimli Cuma mesajları (2018)

İslam alemi için önemli bir gün olan Cuma gününün anlamını ailesiyle ve dostlarıyla paylaşmak isteyenler arayışa geçti. Bir yandan Cuma mesajları aranırken, diğer yandan ise mübarek Cuma gününde kılınan, Cuma namazının saati merakl araştırılıyor. İşte il il Cuma namazı vakitleri...

CUMA MESAJLARI

Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun…

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı, nurlu Cumalar dilerim.

Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı Cumalar dilerim.

Haberin Devamı

Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

Dün geçti yarın da henüz gelmedi. Dün için yapacak bir şey yok. Yarına sağ çıkacağımız belli değil. Bugün Cuma kıymetini bil.

Yeni gün ülkemize barış, sevgi, huzur ve kardeşlik getirsin. Bu cuma yeniden birliğimize, dirliğimize, bütünlüğümüze vesile olsun. Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.

Rablerinden korkanlar bölük bölük cennete sevk edilmektedir. Nihayet oraya vardıklarında kapıları açılır ve bekçileri onlara: Selam sizlere ne hoşsunuz; ebedi olarak içinde kalmak üzere haydi girin oraya derler. Hayırlı Cumalar.

CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!