Gazete Vatan Logo

En güzel ve anlamlı Kurban Bayramı mesajları! Resimli bayram mesajları

En güzel ve anlamlı Kurban Bayramı mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. Müslüman vatandaşlar için büyük önem taşıyan Kurban Bayramı'nda en güzel mesajları göndererek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. İşte resimli En güzel ve anlamlı Kurban Bayramı mesajları...

En güzel ve anlamlı Kurban Bayramı mesajları! Resimli bayram mesajları

En güzel Kurban Bayramı mesajlarını haberimizde derledik. Müslüman aleminin heyecanla beklediği 2018 yılı Kurban Bayramı yarın başlıyor ve 4 gün sürecek. Bu önemli günde Kurban Bayramı mesajlarını sevdiklerinize ileterek onları mutlu edebilirsiniz.

EN GÜZEL RESİMLİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

*Güzellik, birlik, beraberlik dolu, daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

*Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

*Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..

*Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

*Kalplerde sevgi olsun, gözlerimiz ışık dolsun. Kurban Bayramınız kutlu olsun

Haberin Devamı

*Allah'u Teala bu mübarek Kurban Bayramınızı hayırlı işlerinizin başlangıcı olarak kabul etsin. Kurban Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun.

*Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Bayramınız mübarek olsun.

-Her bayramda hatırlanmak ve hatırlatmak için, Kurban Bayramınız mübarek olsun.
-Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…
-Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar...
-Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.
-Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah"a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun...

Haberin Devamı