Gazete Vatan Logo

En güzel resimli Cuma mesajları! 9 Mart Cuma namazı saatleri...

En güzel resimli Cuma mesajlarını haberimizde derledik. İslam aleminde büyük yeri olan Cuma gününde en anlamlı mesajlarla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Ayrıca 9 Mart Cuma namazı saatlerine de haberimizden ulaşabilirsiniz.

En güzel resimli Cuma mesajları! 9 Mart Cuma namazı saatleri...

Müslümanlar bir Cuma gününe daha erişmenin mutluluğunu yaşıyor. Bu özel günde haneye yazılan iyilik ve sevapların iki yat yazıldığına inanılır. Sevdiklerinize bugünü hatırlamanız için en güzel 2018 yılı resimli Cuma mesajlarını derledik. İllere göre 9 Mart Cuma namazı saatlerini de haberimizden öğrenebilirsiniz.

9 MART CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

EN ANLAMLI CUMA MESAJLARI

- Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

- Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan Cumanızı kutlarım.

- Yakınlık ne zamanla ne mekenla sınırlıdır.Eller Allah-ü teâlâ"ya açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir.Aklımda yürüğimde ve duamdasınız. Cumanız mübarek olsun..

- Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun…

- İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun" derdinden büyük Allah vardır. Hayırlı Cumalar.

Haberin Devamı

- Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan Yaradana sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.
- Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.
- Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.
- Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!