Gazete Vatan Logo

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mitingi nerede? EYT mitingi nedeniyle hangi yollar kapalı?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mitingi ne zaman, nerede? EYT’liler mitingte buluşuyor. Emeklilik hakkı için seslerini duyurmaya hazırlanan binlerce EYT’li hükümete çağrıda bulunacak. Emeklilik hakkı için taleplerini dile getirecek EYT’liler EYT yasasının çıkması ve kapsamının genişletilmesi için çalışma yapılması talebinde bulunacak. Peki, EYT mitingi ne zaman, saat kaçta? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mitingi nerede? İşte detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mitingi nerede? EYT mitingi nedeniyle hangi yollar kapalı?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mitingte buluşuyor. EYT’liler emeklilikleri için hükümete taleplerde buluncak. Peki, EYT mitingi ne zaman, saat kaçta? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mitingi nerede? İşte detaylar…

EYT MİTİNGİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

15 Mayıs EYT mitingi saat 12.00'de başlayacak. Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi için bazı yollar da trafiğe kapatılacak.

EYT MİTİNGİ NEDENİYLE HANGİ YOLLAR KAPALI?

Maltepe Etkinlik Alanı’nda 15 Mayıs 2022 tarihinde düzenlenecek olan "Emeklilikte Yaşa Takılanlar Mitingi" nedeniyle saat 08.00 Turgut Özal Bulvarı (Maltepe Sahil Yolu) (Büyükyalı Köprüsü ile Piri Reis Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar geçici olarak trafiğe kapatılacak.

Büyükyalı Caddesi, Maltepe Bağdat Caddesi ile D-100 karayolu ise alternatif yol olarak kullanılabilecek.

MALTEPE MİTİNG ALANI NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Maltepe Miting Alanı'ndaki EYT mitingi için Maltepe Sahili'nden geçen İETT otobüs hatları;

133T - TUZLA - BOSTANCI

16D - ALTKAYNARCA / PENDİK - KADIKÖY

Haberin Devamı

222 - PENDİK - KADIKÖY

E-9 - BOSTANCI - SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI

R1 - UZUNÇAYIR - MALTEPE SAHİL PARKI

EYT NEDİR?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar olarak adlandırılan EYT'liler 8 Eylül 1999'da yürürlüğe konan 4447 sayılı yasa ile emekli olamadılar. Prim ödemesini dolduran binlerce kişi emekli olmak için yaşı doldurmayı bekledi. EYT yasası çıkarsa binlerce kişi doğrudan emekli olmaya hak kazanacak.