Gazete Vatan Logo

Elif Şadoğlu kimdir?

Elif Şadoğlu Survivor 2017 Gönüllüler takımında yarışıyor. TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2017'nin en dikkat çekici yarışmacılarından olan Elif Şadoğlu bu hafta eleme potasında yer alıyor. Peki Elif Şadoğlu kimdir?

Elif Şadoğlu kimdir?

Elif Şadoğlu Survivor 2017'de hırsı ve yarışmalardaki başarılı grafiği ile dikkat çekici isimler arasında yer alıyor. Survivor 2017 Gönüllüler takımında yer alan Elif Şadoğlu bu hafta eleme potasına girdi. İşte Elif Şadoğlu hakkında merak edilen soruların yanıtları...

ELİF ŞADOĞLU INSTAGRAM HESABI

Özel hayatına dair ser verip sır vermeyen Elif Şadoğlu, sevgilisi ya da ailesinden tek bir kare bile paylaşımda bulunmamış. Instagram hesabını tamamen kendine ayıran Elif Şadoğlu iş arkadaşları ya da sıradan kız arkadaşlarını dahi göstermiyor. Elif Şadoğlu'nun özel hayatı merak konusu olurken, vücudunun değişik açılardan çekilmiş bir çok görüntüsü bulunuyor. Özel bir spor merkezinde fitness eğitmeni olarak çalışan Elif Şadoğlu, İstanbul'da yaşıyor.

ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.