Gazete Vatan Logo

E Okul Yönetici Girişi Ve MEB Personel Girişi

E okul yönetici girişi bölümünden MEB personel girişi bilgileriniz ile sizler de e okul yönetici girişi yapabilirsiniz. E okul ve MEB personel giriş işlemleri ile ilgili detaylar haberimizde.

E okul yönetici girişi, ilgili projenin resmi internet t sitesi üzerinde yer almaktadır. Sisteme giriş yapmakta yetkili olan kişilerin giriş yapabileceği e okul yönetici girişi bölümünden eğer siz de şartları sağlıyorsanız giriş yapabilirsiniz. Sizler için oluşturulmuş olan bu bölüm sayesinde e okul portala veri girişi sağlayabilirsiniz. Öğrencilerin sorgulama yaparak bilgi aldığı MEB e okul sistemi için bilgi girişi gerektiği için e okul yönetici girişi bölümünden giriş yapan kişiler bu işlemleri yerine getirmemektedir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

MEB PERSONEL GİRİŞİ

E okul MEB Personel Girişi

E okul yönetici girişi bölümüne giriş yapan kişiler, MEB personel girişi sonrasında ayrı bir ekran tarafından karşılanmaktadır. Yönetici paneli olan bu ekran üzerinden seçimler yaparak işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Eğeröğrenciyseniz, öğrencigirişi bölümünü kullanmanız gerekmektedir. E okul MEB personel girişi gibi öğrenciler için de MEB öğrenci girişi bölümü olduğu için ilgili bölüm üzerinden giriş yapılarak not sorgulama ya da devamsızlık sorgulama yapılabilmektedir.

Haberin Devamı

Üstelik öğrencilerin dışında öğrenci velilerin de giriş yapabileceği e okul öğrenci girişi bölümü sayesinde yöneticiler tarafından girilen veliler takipedilmektedir öğrencilerin derslerden kaç puan aldığını ya da öğrencilerin devamsızlık durumlarını görebilmek için e okul girişi yapıldıktan sonra menüler üzerinden seçim yapılması yeterli olacaktır. Böylece her zaman için öğrencilerin okuldaki bilgilerini görebilirsiniz.

MEBBİS Hizmetleri

MEB tarafından eğitim alanında çeşitli konularda hizmet vermesi ve gerek öğrencilerin gerekse de eğitim alanındaki tüm bireylerin ihtiyacını gidermesi amacıyla çeşitli projeler geliştirilmektedir. Bu kapsamda e okul projesi de geliştirilmiş ve açılan e okul yönetici girişi ve e okul öğretmen girişi gibi alanlarla portala ulaşım sağlanmıştır. Sizler de ilgili hizmetlerden yararlanmak için MEBBİS üzerinden ya da e okul üzerinden giriş sağlayarak işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Haberin Devamı