Gazete Vatan Logo

E Okul Yönetici Girişi İşlemleri

E okul yönetici girişi kimler için oluşturulmuştur? E okul yönetici girişi bilgileri nelerdir ve e okul yönetici girişi nasıl yapılır? Tüm detaylar yazımızın devamında.

E okul kullanılması ile birlikte sisteme giriş yapılabilmesi için farklı giriş alanları oluşturulmuştur. Özellikle öğrenci ve yöneticilerin girişleri için özel sayfalar hazırlanarak girişlerin farklı alanlardan yapılması sağlanmıştır. Böylece sistem üzerinden kullanıcı yönetimi için de büyük bir kolaylık sağlanmıştır. E okul sayfasında yer alan E okul yönetici girişi sayesinde, yönetici olarak sisteme giriş yapacak kişiler sisteme erişim sağlanması mümkündür. Fakat bu konuda kişilerin yönetici üyeliğinin olması gerekmektedir. Okuldaki personel ve yöneticiler için hazırlanan üyelikler üzerinden gerekli bilgileresahip olan tüm kişilerin E okul yönetici girişi yapabilmesi mümkündür.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ

MEBBİS

E okul üzerinden bilgi alan öğrenci ve velililerin, bilgilere ulaşabilmesi amacıyla arka planda sürekli bir veri girişi yapılması gerekmektedir. Tüm okuldaki öğrencileri kapsayan bir portal olduğu için tüm öğrencilerin not bilgilerinin girilmesi, yazılı ve sözlü notlarının detaylı bir şekilde girilmesi, devamsızlık konusunda tüm öğrencilerin hangi gün okula gelmediği gibi detaylı bilgiler sunulduğu için okullarda e okul için ciddi bir çalışma yürütülmekledir. Bu bakımdan veli ve öğrenci girişi kadar E okul yönetici girişi de yoğun bir giriş almaktadır.

Haberin Devamı

E okul konusunda detaylı bilgi almak isteyenlerin bilgi almak için öğrenci girişi kısmını kullanması gerekirken, yöneticilerin E okul yönetici girişi yapması ile birlikte, sistemi yönetici modunda kullanması mümkün olmaktadır. Yönetici girişi sonrasında bilgilerde değişiklik yapmak, yeni bilgi girişi sağlamak gibi işlemlere izin verilmektedir. Herhangi bir sorun yaşanmaması adına yöneticilerin bilgilerin güvenliğini sağlanması gerekmektedir. Zira internet üzerinden açık bir sayfa ile giriş yapılan E okul yönetici girişi üzerinden kötü niyetli kişiler de bilgileriniz ile giriş yapabiliri. Bu tür durumlarda sisteme yanlış bilgi girilmesi söz konusu olduğu için üyelik güvenliğinin iyi bir şekilde alınması gerekmektedir.

Haberin Devamı