Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Ve Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?

E Okul veli ve öğrenci girişiile öğrencilere ait tüm bilgilere ulaşılmaktadır. E Okul veli girişi ve öğrenci girişibölümleri hakkında daha detaylı bilgiler için haberimize bakınız.

E Okul Veli Ve Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?

MEB kurumunun hizmeti olan E Okul hem veliler hem öğrenciler hemde yöneticiler için büyük önem taşımaktadırlar. Yöneticiler tarafından öğrenci hakkındaki tüm bilgiler bu portal da toplanarak, veliler ve öğrencilerin detaylı bilgi almaları sağlanılmaktadır. E okul girişini öğrencilerde gerçekleştirebilirler. Bu sayede dersleri ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilmektedirler.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

E Okul öğrenci girişi sayfasına giriş yaparak öğrenci hakkında merak edilen tüm bilgilere ulaşılabilmektedir. Öğrenciler T.C. kimlik numarasıve okul numarası kullanmalıdırlar. E okul sistemine giriş sırasında karşınıza başka bir sayfa çıkacaktır. Öğrenciye ait özel profil sayfası karşınıza çıkacaktır. Gerekli şifre değişiklikleri buradan yapılmaktadır. Öğrenci not sorgulama, okula gitmediği günler yani devamsızlık sorgulama, sözlü ve yazılı notlarınıza ait bilgiler de yine portal üzerinden ulaşılabilecek bilgiler arasında yer almaktadır.

E Okul öğrenci girişi sayfasından sadece öğrenciler değil veliler de yararlanabilir. E Okul öğrenci girişi yapan veliler de aynı şekilde bilgi alabilir ve istedikleri zaman ve sisteme giriş yapabilir.

Haberin Devamı

Sistemdeki notlar ve diğer bilgiler okuldaki yönetici ve öğretmenler tarafından girildiği için zaman zaman aksamalar olabilmektedir. Bu tür durumlarda bekleyerek daha sonra sorgulama yapmanız gerekir. Fakat tüm okullar genelinde okul portalı sistemli bir şekilde kullanılmakta ve veriler olabildiğince çabuk girilmektedir. Bu bakımdan not bilgisinden devamsızlık bilgisine kadar güncel olarak ulaşmak istediğiniz öğrenci bilgilerine sorunsuz olarak ulaşmak ve böylece güncel bilgileri almanız mümkündür.