Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Girişi İle Yazılı ve Sözlü Notları Öğrenme

E Okul veli bilgilendirme sistemine girerek yazılı ve sözlü notlarını öğrenebilirsiniz. E Okul üzerinden yazılı ve sözlü notlarını nasıl erişebileceğinizi öğrenmek ve E Okul girişi için haberin detaylarına bakınız.

Okul, öğrenci ve veliler arasında bir köprü kurulması amacıyla oluşturulan E Okulveli bilgilendirme sistemi, bu konuda büyük bir kolaylık sağladığı için yoğun bir ilgi görmektedir. Kişilerin direk öğrencilerinin bilgileri ile giriş yapabildiği veli bilgilendirme sistemi sayesinde, istenilen bilgiler online olarak öğrenilebilmektedir. Üstelik okuldaki öğretmen ve görevliler tarafından sürekli bilgi girişi yapılan portal sayesinde, güncel bilgilere ulaşılması da mümkündür.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

Anne ve babaların çocuklarının okuldaki durumları ile ilgili bilgi almak istediğinde başvurabileceğini resmi bir kaynak olan E Okul veli bilgilendirme sistemine, öğrencinin T.C. kimlik numarası ve okul numarası ile giriş yapılmaktadır. Bu bakımdan velilerin bu bilgileri kullanarak sisteme giriş yapması ve menü üzerinden istedikleri bilgilere ulaşması oldukça kolaydır. Giriş işleminin ardından açılan menü üzerinden ihtiyaç duyduğunuz bilgiler için seçim yapmanız yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

Böylece sistem tarafından seçim doğrultusunda öğrencinin durumunu yayınlanacaktır. Alacağınız hizmetler arasında yazılı ve sözlü notları öğrenmek de mümkündür. Öğrencilerin her ders için yapılan yazılı ve sözlülerden ne kadar puan aldığınızı sınavlar, notlar bölümünden görebilirsiniz. Karne dönemlerinde, yazılı ve sözlü notları karne notlarına dönüştürülmektedir. Karneler öğrencilere verilmeden önce, tüm anne ve babaların çocuklarının karnelerine E Okul üzerinden ulaşması mümkündür.

Yazılı ve sözlü notların yanı sıra veli bilgilendirme sistemi üzerinden devamsızlık gibi bilgiler de öğrenilmektedir. Bu sayede okula giden çocuklar üzerinde tam denetim sağlanması çok daha kolay olmaktadır. Çocukların hangi gün okula gitmediğini ve toplam ne kadar devamsızlığın olduğunu da öğrenebilirsiniz.

Tüm bu bilgiler dahilinde eğitim alanında yeni bir dönem başlatan ve bu konuda tüm işleri gerek okul gerekse de veliler açısından kolaylaştıran veli bilgilendirme sisteminden sizler de ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı