Gazete Vatan Logo

E Devlet Girişi İle İhale Sorgulama

E Devlet girişi yaparak devlet tarafından yapılan ihaleler hakkında bilgi alabilirsiniz. E Devlet girişi yapmak ve E Devlet girişi sonrasında ihale sorgulama gibi hizmetlerden yararlanmak için yazının devamını okuyabilirsiniz.

Devlet tarafından kurumlarda gerekli olan malzemelerin temin edilmesi için ihaleler yapılmaktadır. İhale yapan kurumların başında da Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü gelmektedir. Kurumların malzeme ihtiyacını karşılayan ve çeşitli şubeleri ile malzemelerin teminini gerçekleştiren Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleler hakkında bilgi almak isteyen kişiler, online olarak bu işlemlerini gerçekleştirebilir.

E DEVLET GİRİŞİ

E DEVLET ŞİFRESİ SORGULAMA

İHALE SORGULAMA

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü ihaleleri için E Devlet girişi yapmanız gerekmektedir. E Devlet kapısı üzerinden sorgulama imkanı sağlandığı için vatandaşların devlet kapısı üyelikleri ile sisteme giriş yapması ve ardından sorgulama ekranına ulaşması gerekmektedir. Eğer üyeliğiniz bulunmuyorsa, ihaleler hakkında bilgi almak için ilk olarak üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Böylece kolay bir şekildesorgulamayaparak tüm ihaleler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü ihalelerine erişim sağlamak için E Devlet giriş sonrasında kurumlar listesinden ilk olarak Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü bağlantısını ardından da ihale sorgulama bağlantısına tıklamanız gerekmektedir. Yapacağınız seçimler sonrasında ihale sorgulama sayfası açılacaktır. İhale sorgulama sayfasında ise ihale durumu, kategori ve metin olmak üzer doldurmanız gereken üç alan bulunmaktadır. Aradığınız ihaleye göre belirtilen alanları doldurarak sorgula butonuna tıklamanız ile birlikte, gerekli sorgulamalar yapılarak tüm ihaleler listelenecektir. Böylece ihaleler hakkında istediğiniz bilgileri sorgulama sayfası üzerinden temin edebilirsiniz.

Haberin Devamı

E Devlet girişi ile ulaşabileceğiniz hizmetlerden sadece birisi olan ihale sorgulama dışında sunulan 1.163 hizmetten E Devlet girişi yaparak sizler de yararlanabilirsiniz. 2 TL karşılığında alacağınız ile birlikte devlet kapısı üzerinde profilinizi oluşturabilir ve üyelik açabilirsiniz. Böylece ihtiyaç duyduğunuz her an üyelik bilgileriniz ile birlikte sisteme giriş yapabilirsiniz. Sigortadan adres değişiklik bildirimine kadar pek çok işinizi online olarak yapabilirsiniz.

Haberin Devamı