Gazete Vatan Logo

Deprem mi oldu? Son deprem ne zaman oldu? 11 Kasım Kandilli ve AFAD son depremler listesi

Kuşadası Körfezi'nde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 09.49'da Ege Denizi'nde, 7 kilometre derinlikte 4,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kuşadası'nda meydana gelen deprem İzmir ve çevre illerde de hissedildi. Pek çok kişi de 'Şimdi deprem mi oldu? Son deprem nerede oldu?' sorularını araştırıyor. Peki, En son deprem nerede oldu? İşte 11 Kasım AFAD ve Kandilli son depremler listesi!

Deprem mi oldu? Son deprem ne zaman oldu? 11 Kasım Kandilli ve AFAD son depremler listesi

Ege Denizinde Kuşadası Körfezi'nde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından saat 09.49'da Ege Denizi'nde, 7 kilometre derinlikte 4,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kuşadası'nda meydana gelen deprem İzmir ve çevre illerde de hissedildi. Peki, En son deprem nerede oldu? Artçılar devam ediyor mu? İşte 11 Kasım AFAD ve Kandilli son depremler listesi...

Kuşadası Körfezi'nde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kuşadası Körfezi'nde saat 9.49'da 4,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. İzmir'in Menderes ilçesine 18 kilometre mesafede meydana gelen depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

EN SON DEPREM NEREDE OLDU? AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ