Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erzurum mitingi saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum’a ne zaman gelecek 2022, Erzurum Mitingi nerede?

Erzurum Mitingi saat kaçta, Cumhurbaşkanı Erzurum’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'dan Erzurum'a geçerek toplu açılış törenine katılacak. İşte Erzurum mitinginin saati ve yeri…

Cumhurbaşkanı Erzurum mitingi saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum’a ne zaman gelecek 2022, Erzurum Mitingi nerede?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı Başlıyor, Yarın Değil Hemen Şimdi" ana başlığı altında gerçekleştirdiği il ziyaretlerini sürdürüyor. Erdoğan, yeni miting alanında halka hitap edecek, Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılacak. Peki, Cumhurbaşkanı Erzurum mitingi saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum’a ne zaman gelecek 2022, Erzurum Mitingi nerede?

Cumhurbaşkanı Erzurum mitingi saat kaçta?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan günlük programı ile 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Erzurum mitingi saati ve yeri de belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 13:00 itibari ile Erzurum ziyaretini gerçekleştirecek.

Erzurum mitingi nerede? 

Saat 13:00'te MNG AVM Yanı Yeni Miting Alanı'nda toplanacak olan kalabalığa hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenlenecek olan tören kapsamında Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir - Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'ni de gerçekleştirecek. Tören sonrasında şehirde çeşitli temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından şehirden ayrılarak Ankara'ya dönüş sağlayacak. Mitinge geniş katılım olması bekleniyor. 

Haberin Devamı