Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yunanistan çıkışı: “İzmir’i unutma! Bir gece ansızın gelebiliriz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Yunanistan’ın tacizlerine Samsun’dan tepki gösterdi. Samsun Çarşamba Havalimanı'nda TEKNOFEST 2022'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan’a “Adaları işgal etmeniz falan bizi bağlamaz” diyerek İzmir’i hatırlattı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan’a ne dedi? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yunanistan çıkışı: “İzmir’i unutma! Bir gece ansızın gelebiliriz”

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu yıl 5. düzenlenen Teknofest’te kritik açıklamalarda bulundu. Yunanistan’ın tacizlerine Samsun’dan cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan’a tepki gösterdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YUNANİSTAN ÇIKIŞI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey Yunan, tarihe bak, tarihe dön, çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur. Yunanistan'a tek cümlemiz var, İzmir'i unutma." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

"Türkiye, şu anda büyümede ikinci sırada. Hani 'Çılgın Türkler' diyorlar ya, Çılgın Türkler büyüyerek yoluna devam ediyor. Ey Yunan, tarihe bak, tarihe dön, çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur. Yunanistan'a tek cümlemiz var, İzmir'i unutma. (Yunanistan'a) Adaları işgal etmeniz falan bizi bağlamaz, vakti saati geldiğinde gereğini yaparız. Hani diyoruz ya, bir gece ansızın gelebiliriz."