Gazete Vatan Logo

Burç yorumları yapılırken nelere dikkat ediliyor?

Burç yorumları ile bir çok insan günlük sahip olacağı enerjiyi yorumlayabilmektedir. Burç yorumları kişilere ait doğum günleri yardımıyla yapılmaktadır. Burç yorumları gök cisimlerinin hareketlerinden yardım alınarak yapılmaktadır.

Burç yorumları yapılırken nelere dikkat ediliyor?

Çok eski yıllarda gerçekleştirilen mitolojik araştırmalar sonucunda aynı bilgilerin elde edilmesi sonucunda oluşan on iki tane burç ortaya çıkmıştır. On iki burç on iki ay ve on iki gezegenin bulunması ve de eski uygarlıkların yaptıkları araştırmaların aynı sonuca ulaşması ile beraber pek çok vatandaş günümüzde burç yorumlarına olan inancını korumaktadır. Bilimsel açıdan bu bilgilerin bilinmesi dışında herhangi bir dini ayetlerde ve kitaplar da burçlar hakkında bir bilgi mevcut değildir. Bu nedenle pek çok kişi burç yorumlarına inanmaz, pek çok kişi de burç yorumlarına inanabilir. Bu nedenle burç yorumları hakkında kesin net bilgilerin yapılması mümkün değildir. Ancak burç yorumlarının var oluşu kabul edilmektedir.

On iki tane olan burçların her birinin birbirleri ile olan etkileşimleri birlikteliği sağlamakta ve aynı zamanda kişilik analizleri yapılmaktadır. Genel olarak bayanların burç yorumlarına daha ilgili olduğu konuşulsa da şuan da burç yorumlarını merak eden erkek sayısı da oldukça fazladır. Burç yorumları gezegende yani gökyüzünde bulunan gök cisimlerinin güneş etrafında olan hareketleri sonucunda ortaya çıkmaktadır. Astronomi bilimi adını alan burç yorumlarını yorumlayan kişilere ise astrolog adı verilmektedir. Bu nedenle astrologlar yılın başlarında, bahar kış gibi mevsim değişikliklerinin meydana gelmesi sonucunda televizyonlarda haberler de burç yorumlarını görmeniz mümkündür. Burç yorumları bunun dışında günlük aylık olarak da yapılmaktadır. Burç yorumları hakkında bilinen bu bilgiler dışında daha pek çok bilgiler bilinmektedir.

Haberin Devamı

Burç yorumları kişilerin doğum günleri ve doğum ayları sırasında herkesin sahip olduğu bir burç adıdır. Herkesin doğumu ile beraber herkes bir burç sahibi olmaktadır. Aşağıda yer alan burç tablosundan hangi burca sahip olduğunuzu öğrenebilirsiniz.

22 Ocak -19 Şubat arası = Kova Burcu

20 Şubat – 20 Mart arası = Balık Burcu

21 Mart – 20 Nisan arası = Koç Burcu

21 Nisan – 21 Mayıs arası = Boğa Burcu

22 Mayıs – 22 Haziran arası = İkizler Burcu

Haberin Devamı

23 Haziran – 22 Temmuz arası =Yengeç Burcu

23 Temmuz – 22 Ağustos arası =Aslan Burcu

23 Ağustos – 22 Eylül arası = Başak Burcu

23 Eylül – 22 Ekim arası = Terazi Burcu

23 Ekim – 21 Kasım arası = Akrep Burcu

22 Kasım – 21 Aralık arası =Yay Burcu

Bu burçların yanında bir de kişilerin doğum saatleri ile belirlenmiş olan yükselen burçları vardır. Yükselen burçlar doğum saatler ile belirlenir. Yine aynı burçlar elde edilir. Yükselen burcunuzu öğrenmek için de internette yer alan uygulamaları kullanabilirsiniz. Burç yorumlarınızı da günlük gazete ve dergilerden internet sitelerinden ya da cep telefonlarınıza indirecek olduğunuz uygulamalardan her gün düzenli olarak takip edebilirsiniz. Burç yorumunuzu öğrendikten sonra artık tüm merak ettiğiniz şeylerin anlamını ve yorumunu daha kolay bir şekilde bulabilirsiniz.