Gazete Vatan Logo

Bozdağ ve Yanık telefonla aradı, Erdoğan salondakilere seslendi: Gayretiniz bana şifa kaynağı oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri buluşmalara telefonla katıldı.

Bozdağ ve Yanık telefonla aradı, Erdoğan salondakilere seslendi: Gayretiniz bana şifa kaynağı oldu

Şanlıurfa’dan AK Parti 1'inci sıra milletvekili adayı gösterilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da seçim çalışmalarına katıldı. Muhtar ve kanaat önderleriyle buluşan Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı. Salondakilere seslenen Erdoğan, 'Birliğiniz, beraberliğiniz Türkiye'ye örnek olacaktır' ifadelerini kullandı.

"Sizlerin 14 Mayıs öncesinde böyle bir gayretin içerisinde olması adeta bana da şifa kaynağı oldu. Hem dualarınızı bekliyorum hem de bu süreç içerisinde yapacağınız çalışmalar Şanlıurfa'mız için Şanlıurfa'nın şahsında da Türkiye'miz için büyük bir heyecana, uyanışa vesile olacaktır. Şanlıurfa, Türkiye'nin bu noktada adeta bir bel kemiği, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin en önemli timsali. Sizlerin birliği, beraberliği, Türkiye'nin geneline teşmil olacaktır. Türkiye'nin geneli sizin birliğinizi, beraberliğinizi örnek alacaktır. Bu bakımdan 14 Mayıs Şanlıurfa'nın şahsında Türkiye için örnek teşkil edecektir."

BAKAN YANIK DA TELEFONLA ARADI

AK Parti Türmen beldesi teşkilatında partililerle bir araya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Bakan Yanık, Cumhur İttifakı olarak Osmaniye’de en yüksek oyu alarak Meclis’e 4 milletvekiliyle gideceklerini belirtti. Yanık, konuşmasının ardından sürpriz bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Telefon hattının diğer ucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğunu söylemesi, Türkmen Belde Teşkilatı’nda heyecanla karşılandı. Rahatsızlığı sonrası doktorlarının tavsiyesi üzerine istirahat eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, belde vatandaşlarına seslenerek, 'Hayırlı cumalar' temennisinde bulundu, “Değerli Türkmen beldeli, Osmaniyeli kardeşlerim. Bu mübarek cuma gününde sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Herkesin cuması mübarek olsun. 14 Mayıs şimdiden hayırlı olsun diyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Vatandaşlar Erdoğan’ın konuşmasına alkışlarla karşılık verdi. Söz alan bazı vatandaşlar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 'Geçmiş olsun' dileklerini iletti.

Haberin Devamı