Gazete Vatan Logo

Bolu canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bolu Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Bolu hangi parti kazandı?

Bolu seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanacak. gazetavatan.com seçim sayfasında yer alacak açılan sandık sayısı, partilen oy oranları ve Cumhurbaşkanı oy sayıları canlı olarak yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın aldıkları oy sayıları Bolu seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanacak. Oy verme işleminin bitmesi ve seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte Bolu ilçe seçim sonuçları da açıklanacak. Peki Bolu hangi parti kazandı? Bolu canlı açılan sandık sayısı ve parti oy oranları...

Bolu canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bolu Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Bolu hangi parti kazandı?

14 Mayıs 2023 Bolu seçim sonuçları açıklanıyor. gazetavatan.com seçim sayfasında anlık bilgiler yer alacak. Açılan sandık sayısı, partilen oy oranları da ekrana gelekecek. Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimlerinde Bolu ilçe seçim sonuçları ekrana gelecek. MHP, CHP, İYİ Parti, AK Parti, Yeşil Sol Parti, Yeniden Refah Parti oy dağılımlarıyla Bolu seçim sonuçları belli olacak.

BOLU SEÇİM SONUÇLARI 2023 - BOLU CANLI OY ORANLARI

gazetavatan.com seçim sayfasında Bolu açılan sandık sayısı, Bolu parti oy oranları, Bolu ittifak partilerin oy dağılımı ve Bolu Cumhurbaşkanı seçim sonuçları yer alacka.

Dörtdivan seçim sonuçları, Gerede seçim sonuçları, Göynük seçim sonuçları, Kıbrıscık seçim sonuçları, Mengen seçim sonuçları, Mudurnu seçim sonuçları, Seben seçim sonuçları, Yeniçağa seçim sonuçları 14 Mayıs genel seçimlerinde bu sayfada yer alacak.

BOLU SEÇİM SONUÇLARI 2023 İÇİN TIKLAYINIZ

BOLU CUMHURBAŞKANI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YSK tarafından yayımlanan bilgilere göre cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde oy kullanma işlemi saat 17.00’de bitecek.

Haberin Devamı

BOLU 2018 SEÇİM SONUÇLARI OY ORANI

Bolu toplam seçmen sayısı: 223.121

Kullanılan oy: 199.734

Geçerli oy: 201.631