Gazete Vatan Logo

Bakanlar seçim havasında!

Ergin, aday olduğu Hatay’a Atalay ve Yıldırım ile gitti

Bakanlar seçim havasında!

Adalet Bakanı Ergin, aday olduğu Hatay’a Atalay ve Yıldırım ile gitti. Atalay: Binali Bey haftaya İzmir’de..

Hatay Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, beraberinde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile dün Hatay’a gitti.

20 davul- zurna eşliğinde Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve AK Parti Hatay milletvekilleri tarafından karşılanan Ergin ve beraberindekiler, partililerin yoğun ilgisi nedeniyle zor durumda kaldı. Ergin, seçim çalışmalarına “Bismillah” diyerek bugün (dün) başlayacaklarını söyledi.

İzmir adayını açıkladı bile

Atalay, Yıldırım ve Ergin daha sonra AK Parti İl Başkanlığı önünde vatandaşlara hitap etti. Atalay, “En başarılı bakanlarımızdan birini buraya gönderiyoruz. Türkiye’yi imar eden en başarılı bakanlarımızdan Binali Bey’i de inşallah gelecek hafta İzmir’e uğurlayacağız, oraya götüreceğiz. Farklı bir hükümet, partiyiz” dedi.

İstifa talebine yanıt: Yarış başlamadı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, partisinin G.Antep adayı olması nedeniyle görevinden istifa etmesi gerektiğine ilişkin eleştirilere karşılık, “Bu acelecilik ne onu anlayamıyorum. Çünkü kimsenin adayları netleşmedi. Kendi şehrimden biliyorum, yarış başlamadı” dedi.

Haberin Devamı