Gazete Vatan Logo

Baba evinde büyük sevinç!

Haber, Ünal’ın baba evinde sevinçle karşılandı

Suriye’de tutuklu bulunan gazeteci Cüneyt Ünal’ın serbest bırakılması haberi, baba evinde sevinçle karşılandı.

Dikmen’deki evlerinde gazetecilere açıklama yapan baba Hikmet Ünal, çok sevinçli olduklarını belirterek, oğlunu görür görmez kucaklayacağını söyledi. Sürecin kendileri için çok acılı geçtiğini belirten Hikmet Ünal, ”Çok bekledik, artık kavuşmak istiyorum” dedi.

Anne Arife Ünal da oğlunun yokluğunda zor günler geçirdiklerini anlatarak, buna karşın umudunu yitirmediğini ifade etti. Anne Ünal, bu süreçte devlet yetkililerinden kendisini arayan olup olmadığının sorulması üzerine, ”Büyüklerden kimse bize bir şey söylemedi. Elimizden geldiğince her şeyi yaptık, kimse aramadı sizden başka” diye konuştu.

Oğlunun sevdiği kavurma, dolma, kıymalı yumurta gibi yemekler hazırladığını belirten anne Ünal, resimlerinden zayıfladığını gördüğü oğluna yeniden kilo aldıracağını söyledi.

Kardeşi Cumhur Ünal ise çok heyecanlı olduğunu, çok özlediği ağabeyine bir an önce sarılmak istediğini ifade etti. Ağabeyinin mesleğini çok severek yaptığını anlatan Cumhur Ünal, mesleğine devam etmesi konusunda onu destekleyeceğini kaydetti.

Kız kardeşi Canan Ünal Akdere de her zaman ağabeyini düşündüğünü, sürekli rüyasında gördüğünü belirterek, ”Hiçbir şey söylemeyeceğim sadece boynuna sarılacağım. Onu çok özledim” dedi.

Cüneyt Ünal’ın babasını araması üzerine aile bireyleri Ünal ile görüştü.

Bu arada, evin penceresine Türk bayrağı ve Cüneyt Ünal’ın posterleri asıldı.

Haberin Devamı