Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mart Cuma

23 Mart Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, detaylı şekilde bu akşam bülteninden seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin sevilen renkli yeni bölümü sizlerle olacak. Her karesinde farklı heyecanlar ve farklı hüzünler yaratan dizi, tüm hayran kitlesini yine ekranları karşısına kilitli bırakıyor. Saat 20:00’da “ATV ekranlarınız karşısında olmayı unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mart Cuma

Sabah saat 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ekranlarınız karşısına çıkıyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya, emlaktan hava durumuna kadar akla gelebilecek pek çok konuda detaylı bilgi edinmek için bu sabah bültenini izleyebilirsiniz. Ardından 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program ekranlarınız karşısına çıkacak. Her cuma ATV ekranları karşısına çıkan programdan dini anlamda pek çok bilgi öğrenme imkanı elde edebileceksiniz. İster sorulan soruları takip edebilir isterseniz kendiniz çeşitli sorular yönelterek bilmediğiniz detayları öğrenebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı yayın akışına geçiyor. Güncel yaşam programında, hayatın farklı dönemlerinde yaşanmış pek çok acıklı hayat öyküsüne tanıklık edebileceksiniz. Kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar akla gelebilecek pek çok konu ayrıntıları ile bu programda çözüme kavuşturulmaya çalışılacak.

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasının en güncel ve detaylı gelişmelerini ayrıntılı şekilde inceleyebilirsiniz. Sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa, politika ve emlak gibi akla gelebilecek pek çok konu içeriklerini genel hatları bu bültenden öğrenebilirsiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin sevilen renkli yeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Öğle arasında sıcak kahvenizi yudumlarken bu dizini keyif içinde izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı yayın akışına dahil olacak. Yaşamın farklı dönemlerinde meydana gelmiş kayıp dosyaları ve faili meçhul cinayet olayları yeniden işleniyor, muhabir ekibinin detaylı araştırmaları ile tüm bilinmeyen gerçekler gün yüzüne çıkıyor. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haberin nabzını tutan sağlık, yaşam, ekonomi, politika, hava durumu ve spor gibi konu alanlarını ayrıntıları ile ilgili haberleri bu akşam bülteninden inceleyebileceksiniz.

20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına başlayacak. Sürükleyici anlar yaşatan dizi, her karesinde birbirinden farklı olaylar yansıtıyor. Heyecanlı ve renkli bir akşam geçirmek istiyorsanız dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. 00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil olacak. Ardından 01:20’de “8. Gün” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. 03:15’de “Kanatsız Kuşlar”, 05:10’da ise “Aşk ve Mavi” adlı iki dizinin tekrar bölümü yayına geçecek.

Haberin Devamı