Gazete Vatan Logo

AÖF sınav sonuçları açıklandı!

AÖF sonuçları açıklandı. Binlerce öğrencinin katıldığı, 25-26 Kasım'da yapılan AÖF sınav sonuçları öğrencilerin erişimine açıldı. AÖF sınav sonuçlarını sorgulama ekranı haberimizn detayında...

AÖF sınav sonuçları açıklandı!

Binlerce öğrencinin katıldığı, 25-26 Kasım'da yapılan AÖF sınav sonuçları öğrencilerin erişimine açıldı. AÖF sonuçları açıklandı. AÖF sınav sonuçlarına Anadolum eKampüs üzerinden erişim sağlanabiliyor

.AÖF SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI!

Geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına AnadoluM eKampüs Sisteminden erişim sağlanıyor. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SINAV SONUÇ İTİRAZI NE ZAMAN YAPILIR?
Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.
MAZERET SINAVI HAKKINDA
Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

Haberin Devamı