Gazete Vatan Logo

AÖF sınav giriş yerleri nasıl sorgulanır?

AÖF sınavı için çok az bir zaman kala heyecanlı bekleyiş de artıyor. Milyonlarca AÖF öğrencisini yakından ilgilendiren AÖF sınavı için giriş yerleri de erişime açıldı. Peki adaylar sınav belgelerini nasıl sorgulayabiliyor?

AÖF sınav giriş yerleri nasıl sorgulanır?

24-25 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan AÖF sınav yerleri öğrenci otomasyonundan T.C. Kimlik numarası ve şifre girişi yaparak kolayca sorgulanabiliyor. Sınava girecekler için önemli bir duyuru da yapıldı.

SINAV GİRİŞ YERLERİ SORGULAMA EKRANI

SINAVA GİRECEKLER İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLER

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

*Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti

kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

Haberin Devamı