Gazete Vatan Logo

Anne dizisinin 8. bölümünde Zeynep evi terk ediyor!

Anne dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Anne'nin yeni bölümünde yine heyecanlı olaylara şahit olunacak. Zeynep gerçek annesinin kim olduğunu öğrenince kızı Turna'yı da alıp evi terk ediyor. Anne yeni bölümüyle yarın akşam Star'da olacak.

Anne dizisinin 8. bölümünde Zeynep evi terk ediyor!

İlgiyle izlenen duygusal dizi Anne Salı akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Anne'de Zeynep annesini affedip eve dönecek mi? Merakla beklenen dizide hangi gelişmeler yaşanacak? Hepsi yarın akşam Star'da olacak.

MEDYapım-MF Yapım'ın üstlendiği Anne dizisinin başrollerinde Vahide Perçin, (Gönül Aslan), Berkay Ateş (Cengiz), Cansu Dere, (Zeynep Güneş) Gonca Vuslateri (Şule Akçay) ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın (Melek) oynadığı Anne dizisi yeni bölümleriyle her Salı akşamı saat 20:00'da Star'da.

ANNE 8. BÖLÜM FRAGMANI

ANNE 8. BÖLÜM ÖZETİ

Gönül’ün gerçek annesi olduğunu öğrenen Zeynep, annesine olan nefreti ile kendisine destek olan Gönül’e duyduğu minnetin arasında sıkışıp kalır. Sonunda Turna’yı da alarak yeni evlerine taşınır.

Şule, Melek’in söylediklerinin acısını yok saymaya çalışsa da bunu başaramaz. Cengiz’in hoyrat tavrı ve yaşadıklarının ağırlığı altında ezilen Şule, İstanbul’u terk etmeye karar verir. Ancak Cengiz’den kurtulması sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Her şeyden habersiz olan Gönül, yılların hesabını sormak için karşısına dikilen Zeynep’i görünce ne yapacağını şaşırır. Gönül, Zeynep’in canını daha çok yakmamak için sorduğu sorulara cevap vermez. Ancak Cahide’nin de olaya dahil olmasıyla alevlenen tartışmanın sonuçları, Gönül için çok ağır olur.

Haberin Devamı

Melek’ten vazgeçen Şule, geçmişini hatırlatan bir telefon konuşmasıyla anneliğini yeniden hatırlayınca alt üst olur.