Gazete Vatan Logo

Anne 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne dizisi dün nefes kesen son bölümüyle ekranlara geldi. Hemen arkasından Anne'nin yeni bölüm fragmanı merak edilir oldu. Peki Anne dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne'nin dün ekranlara gelen son bölümünde Şule Melek'i bulur. Melek annesinin geldiğini duyunca korkarken Gönül ve Zeynep de onu korumaya çalışır. Anne'nin yeni bölümünde Şule Melek'i götürecek mi? Anne dizisinin henüz 7. bölüm fragmanı yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde olacak.

MED Yapım-MF Yapım'a ait başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın paylaştığı Anne dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Salı akşamlarına ismini yazdıran Anne dizisi son bölümde, Zeynep, korku içindeki Turna’yı korumaya çalışırken, kendini hastaneye kaldırılan Gönül’ün yanında bulur. Anne dizisi yeni bölümü ile 29 Kasım 2016 Salı akşamı Star'dyadı.

ANNE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ANNE 7. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

ANNE SON BÖLÜM ÖZETİ

Anne dizisi yeni bölümde Şule, adım adım Zeynep ve Turna’ya yaklaşır. Zeynep, korku içindeki Turna’yı korumaya çalışırken, kendini hastaneye kaldırılan Gönül’ün yanında bulur. Şule, son çare olarak Ali’den yardım ister. Ali, onu yüzleşmekten korktuğu gerçeklerle karşı karşıya getirince, Şule Zeynep’e daha da bilenir.

Haberin Devamı

Gönül, hastalığını yok sayıp hastaneden çıkmaya çalışırken, Zeynep ve Turna’nın sayesinde hayatının en güzel gününü yaşar. Şule sonunda kızının izini bulur. Turna ile yüz yüze gelen Şule’nin, geçmişi hakkında kimsenin bilmediği gerçekler ortaya çıkar.

Yıllarca Şule’nin yanında Melek olarak yaşayan, yeni hayatında Zeynep’le Turna olmayı seven küçük kız için karar zamanıdır. Şule ile Zeynep arasında kalan küçük kızın seçimi herkesi etkileyecektir.