Gazete Vatan Logo

Anne 31. bölüm fragmanı yayınlandı – Şule’den Zeynep’e şok eden teklif

Anne dizisinin yeni bölümünde, Sinan’ın ölümü ile herkes yıkılıyor. Zeynep, bu acıya Turna sayesinde katlanmaya çalışıyor. Anne'nin yeni bölümünde, Şule’den Zeynep’e çok önemli bir teklif geliyor. Şule, Cengiz’in serbest kalması karşılığında Turna’yı Zeynep’e vereceğini söylüyor. Anne yeni gelişmeleriyle bu akşam Star'da olacak.

Anne 31. bölüm fragmanı yayınlandı – Şule’den Zeynep’e şok eden teklif

Anne dizisinin son bölümünde Sinan, Şule ve Hasan’ı kurtarmak için kendisini ölüme atmıştı. Yeni bölümde Sinan’ın ölümü herkesi yıkıyor. Zeynep ise Sinan’ın ölümü karşısında ayakta kalmaya çalışırken bir yandan da Turna’yı düşünmek durumunda. Zeynep’in yüzünü güldürebilecek tek kişi ise Turna. Şule ve Cengiz, Hasan ile beraber kaçak hayatı sürdüremeyecekleri için Zeynep’e bir anlaşma teklif ediyorlar. Zeynep ise Turna’nın Hasan olmadığı için çok üzüldüğünü bildiğinden çok önemli bir seçim yapıyor. Bu sayede Şule ve Cengiz hem kaçak olmaktan kurtuluyor hem de hiç ummadıkları bir hayat yaşamaya başlıyorlar.

ANNE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Fakat Zeynep’in yaptığı bu seçimi ailenin kabullenmesi çok zor oluyor. Özellikle Gamze ve Cahide’nin arası epey açılıyor. Duru ise Gamze’yi yumuşatmaya çalışırken Cahide de iyice kötüleşen sağlık durumunu saklamak zorunda kalıyor. Zeynep yüzüne bile bakmaktan uzak durduğu Cengiz’le pazarlık yaptığı için kendisini suçluyor. Bu noktada Cengiz’in içinde olduğu tavır işlerin daha da zorlaşmasına neden oluyor. Fakat Cengiz ile Şule, Turna ve Cahide ile alakalı çok büyük sırrı öğrendiğinde, Cengiz tekrar bir plan yapıyor ve yeni bir oyunun içine giriyor.

Haberin Devamı

Zeynep açısından da yeni bir sır ortaya çıkmak üzere. Zeynep bu defa babasının ölmüş olduğu yangın ile ilgili sorgulamalar yapmaya başlıyor. Gönül ise Zeynep’i durdurabilmek adına Ali’den yardım istiyor. Acaba Gönül’ün en çok korktuğu şey gerçeğe mi dönüşecek?

ANNE DİZİSİNİN 30. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dizinin son yayınlanan bölümünde Sinan, Zeynep’in riske atılmasını önlemek için Cengiz ne dediyse yapmıştı. Bu yüzden tek başına Cengiz’in olduğu depoya gitmişti. Fakat gördüğü manzara onu deliye çevirmeye yetmişti. Zeynep’in boynuna bir ip geçirilmişti ve taburenin üstündeydi. O an yalnızca karısını kurtarmak istemişti. Fakat bu sırada Cengiz’in planı işlemişti ve Sinan, Cengiz’in ona saldırmasıyla yere yığılmıştı.

Sinan uyandığında Zeynep yerde hareketsiz bir biçimde yatıyordu. Zeynep ölümle kalım arasında savaş verirken Sinan’ın ise elinden hiçbir şey gelmiyordu. Üstelik bu yaşananlar bile Cengiz’in içinde yanan intikam ateşini söndürmeye yetmemişti. Cengiz’in tek derdi orada Sinan’ı, Zeynep’i ve en son da kendisini öldürmekti.

Haberin Devamı

Bu sırada herkes Zeynep ve Sinan’ı bulmak için seferber olmuştu. Şule ise Cengiz’in her şeyden vazgeçtiğini ve gemileri yaktığını anlamıştı. Bu yüzden kendisini yalnız hissediyordu. Bu durum da onun dengesiz hareketler sergilemesine neden olmuştu. Ancak Şule’nin verdiği kararlar herkesi etkilemişti.