Gazete Vatan Logo

Anne 30. bölüm fragmanında Zeynep tehlikede!

Anne dizisi nefes kesecek bir bölüm ile ekranlara gelecek. Yeni bölümde herkes Cengiz’in Zeynep ve Sinan’a ne yapacağını merakla bekliyor. Son bölümde Şule de yerde hareketsiz yatarken bulunmuştu. Peki, Şule’ye ne olacak? Turna bir anda iki annesini birden mi kaybedecek?

Anne 30. bölüm fragmanında Zeynep tehlikede!

Anne dizisinin son yayınlanan bölümünde Cengiz Zeynep’i kaçırmıştı. Başta Cengiz’in ne yapacağına dair hiçbir planı yoktu, yalnızca Sinan’ı rahatsız etmek istiyordu. Ancak sonrasında Sinan’ın gözlerinin önünde Zeynep’i öldürmeye karar vermişti. Sinan oraya gittiğinde Cengiz onu etkisiz hale getirmişti. Sonrasında da Zeynep’e bir şey yapmıştı çünkü Zeynep yerde hareketsiz yatıyordu. Peki, dizinin yeni bölümünde Zeynep ölüyor mu? Cengiz Zeynep ve Sinan’a ne yapacak?

ANNE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Diğer taraftan son bölümde Şule de çok kötü bir halde banyoda, yerde bulunmuştu. Yeni bölümde Şule de ölecek mi? Her ikisi annesinin de bu durumlarından Turna nasıl etkilenecek. Tüm bu sorular dizinin yeni bölümü olan 30. Bölümünde cevap bulacak. Anne dizisi 30. Bölümü ile 30 Mayıs Salı akşamı Star Tv ekranlarında izleyicilerinin karşısında olacak.

ANNE 29. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Anne dizisinin 29. Bölümünde Cengiz, birahanenin kapanması ve daha pek çok götü giden olay ile ilgili olarak Sinan’ın sorumlu olduğunu düşünüyordu. Bu yüzden de Cengiz’i Sinan’dan büyük bir intikam alma isteği sarmıştı ve Cengiz, Zeynep’i boş yakaladığı bir anda onu kaçırmıştı. Aysel ise hala eve dönmemiş olan Zeynep’ten şüphelenip bunu hemen Gönül’e haber vermişti. Bu durum Gönül’ü de endişelendirmişti ve o da Zeynep’i sormak için Sinan’a ulaşmıştı. Fakat Sinan da Zeynep’in nerede olduğuna dair en ufak bir şey bilmiyordu. Yine de hemen olayı araştırmaya başlamıştı. Bunun için Turna’nın evine bile gitmişti ancak en ufak bir ize dahi rastlamamıştı.

Haberin Devamı

Herkes, Zeynep’in yine de iyi olduğuna inanmaya çalışırken Cengiz Sinan’ı aramıştı ve ona Zeynep’i kaçırdığını söylemişti. Cengiz yalnızca Sinan’a acı çektirmek istiyordu. Bu süreçte polisler ile beraber derin bir araştırmaya yapılmaya başlamıştı. Şule’den de bilgi alındığı için Turna da gerçekleri öğrenmişti ve annesi için çok endişeliydi. Bir şeyler öğrenmek adına hiç düşünmeden hemen Cahide’nin evine gitmişti.

Zeynep ise rehin tutuluyor olsa dahi güçlü durmaya devam ediyordu. Fakat Cengiz, Zeynep’in üstüne çok fazla gelmeye başlamıştı ve artık Cengiz’in kendisini öldürmeye kararlı olduğunu anlamıştı. Bu onu gerçekten de çok korkutmuştu. Hatta Cengiz bununla da kalmayıp Zeynep’i başka şekilde de rahatsız etmeye başlamıştı. Üstelik Cengiz, Zeynep ile alakalı çok rahatsız edici bir fotoğrafı Sinan’ı deliye çevirmek için göndermişti. Ancak bu fotoğraf sayesinde Sinan, Zeynep’in nerede tutulduğunu bulabilecekti. Bu yüzden hemen bir operasyon yapılmıştı ve Sinan, Zeynep’i kurtarmak için harekete geçmişti. Fakat Cengiz de pusuda bekliyordu.

Haberin Devamı