Gazete Vatan Logo

Anne 28. bölüm fragmanında Turna ve Zeynep kavuşuyor!

Anne dizisinin 28. bölüm fragmanı izleyenler ile buluştu. Yeni bölümde Zeynep ve Turna nihayet birbirlerine kavuşuyorlar. Ancak Zeynep de Cahide’nin söylediği o büyük yalanı öğreniyor ve büyük bir şok yaşıyor. Bakalım Zeynep ve Turna kendilerine yepyeni bir hayat kurabilecekler mi?

Anne 28. bölüm fragmanında Turna ve Zeynep kavuşuyor!

Anne dizisinin yeni bölümünde Zeynep ve Turna, Gönül’ün evinde ayrı kaldıkları zamanların özlemini gideriyorlar. Şule de her yerde Hasan ile Turna’yı arıyor. En sonunda Şule, Gönül’ün evini basıyor ve onları bulamadığı için oradan ayrılıyor. Fakat polis de çocukları aramaya devam ediyor. Eğer polis, Turna ve Zeynep’in birlikte olduklarını öğrenirse Zeynep tekrar hapse girme tehdidi ile karşı karşıya. Bu yüzden Zeynep bir süreliğine geçici çözümler bulmak durumunda kalıyor. Diğer taraftan Cengiz ise yeni girdiği birahane işinde Sinan’ın sıkıntı çıkardığını bildiği için Sinan’ı tehdit ediyor. Fakat Sinan, Zeynep ile de boşanma aşamasına geldiği için Cengiz’in tehditlerini umursamıyor. Bir gece Necmi ile Cengiz’in yaşadığı tartışmadan sonra Necmi Cengiz’in mekanını kapattırıyor. Cengiz ise Necmi’den değil de Sinan’dan şüpheleniyor. Öte yandan Cahide de Zeynep’in yine Turna ve Hasan ile beraber olduğunu düşündüğü için Zeynep için endişeleniyor. Aynı zamanda Cahide Sinan ve Zeynep evliliğini kurtarmak için tüm yalanları kendisinin söylediğini Zeynep’e itiraf ediyor. Zeynep bu duydukları karşısında şok geçirip evi terk ediyor. Oldukça zor bir durumda kalan Zeynep Turna’ya da yakın olabilmek için Aysel’in evine yerleşiyor.

Haberin Devamı

ANNE DİZİSİNİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Anne dizisi mutlu ve üzücü gelişmelerin bir arada yaşandığı 28. Bölümü ile 16 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

ANNE DİZİSİNİN 27. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Turna kardeşinden ayrılmasının nedeninin Zeynep olduğunu düşünmüştü. Bu yüzden Zeynep’e tüm öfkesini kusup onun yanından uzaklaşmıştı. Her ne kadar Zeynep yetişmek istese de Turna ortalardan kaybolmuştu bir kere.

Cengiz ise Hasan’ın kendi oğlu olmadığını düşündüğü için onu satarak para kazanmayı istiyordu. Şule ne kadar Cengiz’i ikna etmeye çalışsa da başarılı olamamıştı.

Turna evine geri döndüğünde Hasan’ın kendisinden kopartılmaya çalışıldığını öğrenmişti. Annesine adeta yalvaran Turna, yine de ona engel olamamıştı. Turna hem annesi Şule’den hem de Zeynep’ten gördüklerinden sonra artık iyice güvensiz ve yalnız kalmıştı.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Zeynep ise bu zor zamanlarında Sinan’a iyice bağlanmıştı ve ona minnet duyuyordu. Fakat Sinan, Zeynep’ten sakladıkları yüzünden kendisini çok kötü hissediyordu. En azından kendisini rahatlatmak için Zeynep’e her şeyi itiraf etmişti. Bu itiraf onların evliliklerini geri dönüşü olmayan bir yola sokmuştu. Tüm bunlar olurken Turna da yalnızlığı ve çaresizliği içinde bol bol düşünmeye başlamıştı. Özellikle Zeynep’in kendisini gerçekten sevip sevmediğini merak ediyordu. Hatta Turna Zeynep’in bu denli büyük bir düşmanlığı hak edip etmediğini de sorgulamaya başlamıştı.