Gazete Vatan Logo

Anne 27. bölümünde Turna tehlikeli bir maceraya atılıyor!

Anne dizisi yine oldukça duygusal bir bölüm ile ekranlara gelecek. Anne dizisinin 27. Bölüm fragmanı yayınlandı. Turna ve Hasan ayrılıyor. Hasan kayıp. Sinan, tüm gerçekleri Zeynep’e açıklıyor. Anne dizisinin yeni bölümü ve 27. Bölüm fragmanı ile ilgili en özel bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Anne 27. bölümünde Turna tehlikeli bir maceraya atılıyor!

Anne dizisi her bölümü ile izleyenlere oldukça duygusal anlar yaşatıyor. Son bölümlerde küçük Turna’nın yeni doğmuş kardeşi ile olan halleri izleyenleri hem gülümsetmiş hem de duygulandırmıştı. Yeni bölümde bu iki kardeşin başına çok daha kötü şeyler geliyor ve birbirine öylesine bağlı iki kardeş ayrılıyorlar.

ANNE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Turna, Zeynep sebebiyle Hasan’dan ayrılacağını düşünüyor. Bu yüzden Zeynep’e büyük bir öfke kusuyor ve kaçıyor. Gönül Hanım ve Zeynep peşinden gitseler de yetişemiyorlar. Turna ortalıktan kayboluyor. Onlar Turna’yı ararken Turna’nın evinde ise çok üzücü olaylar yaşanıyor.

Cengiz, Hasan’ın öz çocuğu olmadığını düşünüyor ve bu yüzden gözünü karartıyor. Amacı da Hasan’ı satmak ve para kazanmak. Şule çok fazla gözyaşı döküyor ancak ne kadar yalvarsa da Cengiz’i bir türlü ikna edemiyor.

Turna eve döndüğünde o üzücü durum ile yüzleşiyor. En çok korktuğu şey oluyor ve kardeşini ondan ayırıyorlar. Turna gözyaşları içinde annesine yalvarsa da elinden bir şey gelmiyor. Turna bundan sonra ne annesine ne de Zeynep’e güvenebilir. Artık Turna kendisini yalnız hisseder.

Haberin Devamı

Öte yanda Zeynep cephesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Zeynep, uzun zamandır her anında yanında olan Sinan’a büyük bir minnet ve sevgi duyuyordu. Ancak Sinan, sakladığı gerçekler yüzünden kendisini çok kötü hissediyor ve daha fazla dayanamayıp her şeyi itiraf ediyor. Bu itiraf onların ilişkisini derinden sarsacak bir hal alıyor. Zeynep Sinan’a çok fazla öfkeleniyor. Turna’yı onun yüzünden kaybettiğini söylüyor. Turna ise oldukça tehlikeli bir maceranın içine atıyor kendisini. Kafasında bir yandan da Zeynep ile alakalı sorgulamalar yapıyor.

Anne dizisi 27. Bölümü ile 9 Mayıs Salı akşamı Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

Anne Dizisinin 26. Bölümünde Neler Olmuştu?

Anne dizisinin bir önceki bölümünde Zeynep’in iyileşememiş olma ihtimali ortaya çıkmıştı. Çünkü yapılan tetkiklerde yolunda gitmeyen ciddi şeyler görünmüştü. Zeynep ise ne kadar zamanı kaldığını bilmediği için Turna ile olabildiğince vakit geçirmek ve kendini affettirmek istemişti. Cahide de iyileştikten sonra Zeynep’ten sakladıkları yüzünden vicdan azabı çekiyordu. Turna ise kısa bir süre annesinin ona iyi davranmasından dolayı çok mutlu olmuştu ve artık Zeynep’i istemediğini ona kesin bir şekilde belirtmişti. Ancak Şule ve Cengiz’in arasının açılması ile işler yeniden berbat bir hal almıştı. Turna ve küçük kardeşi Hasan için yeniden zor günler başlamıştı. Bu süreçte Zeynep onlara nasıl yardım edebileceğini düşünüyordu.

Haberin Devamı