Gazete Vatan Logo

Anne 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Anne dizisinin yeni bölümünde nihayet Turna ile Zeynep kavuşuyor mu? Anne dizisinin 24. bölümünde pek çok soru cevabını bulacak. Dizinin yeni bölüm fragmanına Zeynep’in “Tuna yok!” sözleri damga vuruyor. Anne dizisinin yeni bölümü ve 24. bölüm fragmanı ile ilgili tüm bilgiler haberimizde!

Anne 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Anne dizisinde Zeynep’in kaza yapıp komaya girmesinden sonra Zeynep adeta yalanlarla örülü bir dünya yaşamıştı. Aynı şekilde Turna da bambaşka bir hayata yelken açmak durumunda kalmıştı. Ancak dizinin son yayınlanan 23. Bölümünde Zeynep ile Turna karşılaşmıştı ve dizi orada bitmişti. Bundan sonra Zeynep de Turna da gerçekler ile nihayet yüzleşebilecekler mi?

Anne Bölüm Özeti ve Fragmanı İçin TIKLAYINIZ!

Tüm Dizilerin Bölüm Özeti ve Fragmanları çin TIKLAYINIZ!

En çok merak edilen sorular ise Zeynep’in Turna’nın öldürüldüğüne neden inandırılmış olması. Acaba Zeynep ile Turna karşılaştıktan sonra hayatlarında ne gibi bir değişim olacak. Birbirlerine gerçekten eskisi gibi bağlanabilecekler mi? Yeniden birlikte bir hayat yaşayabilecekler mi? Bu bunların cevabı dizinin yeni bölümü olan 24. Bölümünde saklı.

Anne dizisi 24. Bölümü ile 18 Nisan Salı akşamı Star Tv ekranlarında izleyicilerinin karşısında olacak.

Anne Dizisinin 23. Bölümünde Neler Olmuştu?

Anne dizisinin 23. Bölümünde Zeynep, Sinan ve Cahide’nin Turna’yla ilgili konuşmalarının yarısında içeri girmişti. İlk kez Turna ile ilgili gerçekleri öğrenmeye bu kadar yaklaşmıştı. Fakat ikisi de konuyu geçiştirerek Zeynep’in gerçekleri öğrenmesine mani olmuşlardı. Fakat Sinan, sevdiği kadına yalan söylediği için kendini çok ama çok mutsuz hissediyordu. Yine de Cahide, Sinan’ın Zeynep’e gerçekleri söylemesine engel olmaya kararlıydı.

Haberin Devamı

Gönül Hanım Turna’yı görmüştü ve ona gizliden gizliye yardım ediyordu. Zeynep’e bunu söylemek konusunda kararsız olduğu için Sinan’a açılmıştı ve bekleme kararı almıştı. Ancak Gönül Hanım nihayet Turna ile karşılaşmıştı. Turna da Gönül Hanım’ı gördüğü için çok mutlu olmuştu. Fakat Gönül Hanım, Zeynep’e hala daha gerçekleri söylemiyordu. Ne var ki Zeynep, Gönül Hanım’ın bu tuhaf tavırlarından şüphelenmişti.

Sinan her ne kadar Zeynep’e gerçekleri anlatmaya karar vermiş olsa da bir haber yüzünden Zeynep’in gerçeklere kavuşması yine engellenmişti. Ancak Zeynep bu kez hiç haberi bile olmayan gerçeklere kendi imkanları ile ulaşacaktı. Çünkü Zeynep, Gönül Hanım’ın kendisinden gizli olarak yaptığı bir konuşmasına şahit olmuştu. Bunun sonucunda da Zeynep artık Gönül Hanım’ın kendisinden bir şeyler sakladığına emin olmuştu. O yüzden de gizli bir şekilde Gönül Hanım’ı takip etmişti. Gönül Hanım, Turna’nın bulunduğu eve giderken arkasında onu takip eden Zeynep de vardı. Elinde poşetlerle eve giren Gönül Hanım’ın arkasında Zeynep de gitmişti ve sonrasında Zeynep aynı evin kapısını çalmıştı. Kapı çaldığında kapıyı açan kişi Gönül Hanım olmuştu ancak arkadan kimin geldiğini merak eden Turna da fırlamıştı. Zeynep ve Turna ilk olarak burada karşılaşmıştı ancak dizi bu sahne ile son bulmuştu.

Haberin Devamı