Gazete Vatan Logo

Anne 23. bölüm fragmanı yayınlandı – Sinan ve Cahide yakalanıyor mu?

Anne dizisi 22. bölümünde büyük soru işaretleri ile sonlanmıştı. Zeynep her şeyi öğrenmeye çok yaklaşmıştı. Bu yüzden dizisinin takipçileri Anne dizisinin yeni bölümünü heyecanla beklemeye başladılar. Acaba Zeynep Turna ile ilgili gerçekleri öğrenebilecek mi? Anne dizisinin 23. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü ve 23. bölüm fragmanı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Anne 23. bölüm fragmanı yayınlandı – Sinan ve Cahide yakalanıyor mu?

Anne dizisinin 22. Bölümünde Zeynep, Cahide ve Sinan Turna ile ilgili olarak konuşurlarken Zeynep bir anda içeri dalmıştı ve onlara ne konuştuklarını sormuştu. Bu Zeynep’in Turna ile ilgili gerçekleri öğrenmeye çok yaklaştığı bir andı. Ancak dizinin yeni bölümünde Sinan ve Cahide konuyu değiştiriyorlar ve Zeynep gerçeği henüz öğrenemiyor. Fakat öte yanda Sinan Zeynep’e yalan söylediği için kendini kötü hisseder. Ancak Cahide gerçekleri anlatmaması için elinden geleni yapar.

ANNE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yeni bölümde Gönül Hanım da Turna’nın karşısına çıkıyor. Yani ekranlara Turna ile Sakar Teyze’nin kavuşma sahnesi geliyor. Fakat bir diğer yandan Zeynep artık Gönül Hanım’ın esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmalarından şüphelenmeye başlıyor.

Karısına yalan söylemeyi kendine yediremeyen Sinan ise en sonunda bütün bu karışıklığın son bulması için Turna ile ilgili tüm gerçekleri Zeynep’ anlatmaya karar verir.

Fakat Sinan’ın Zeynep’e gerçekleri anlatma planı çok kötü bir haber ile suya düşer. Çünkü aile bu yeni haber ile çalkalanır. Tüm yaşanan acı olaylar ve öfke nedeniyle Zeynep’in gerçekleri öğrenmesinin de önüne geçilmiş olur.

Haberin Devamı

Ancak Zeynep, Gönül Hanım’ın gizli gizli konuştuğunu görür. Bunun üstüne Gönül Hanım’ın ondan bir şeyler sakladığını hisseder ve Gönül Hanım’ı gizli bir şekilde takip etmeye başlar. Zeynep’in Gönül Hanım’ı takip etmesi onu çok önemli bir şeye götürecektir. Acaba Anne dizisinin yeni bölümü olan 23. bölümünde Zeynep nihayet kendi gözleri ile Turna’nın yaşadığını görecek mi?

Anne dizisi yeni bölümü olan 23. bölümü ile 11 Nisan Salı akşamı Star’da ekranlara gelecek.

Anne dizisi 22. bölümde neler olmuştu?

Anne dizisinin bir önceki bölümü olan 22. bölümünde Turna Zeynep’i görmüş fakat ona çok kırgın olduğu için yanına gitmemişti. Öte yandan da Zeynep Turna’nın öldüğünü zannediyordu ama onu bir türlü unutamamıştı. Bir diğer taraftan Zeynep hamile olduğu şüphesini de taşıyordu.

Ancak Turna’nın yaşadığını öğrenen önemli bir kişi daha vardı. O da Gönül Hanım’dı. Üstelik Gönül Hanım, Turna’nın zor hayatına da şahit olmuştu. Kendini göstermeden ona yardım etmeye başlamıştı.

Haberin Devamı

Cahide’nin planı ise Şule ve Cengiz’in zor durumundan faydalanıp onları İstanbul’dan göndermeyi amaçlamıştı. Çünkü Turna ile Zeynep’in karşılaşmasını istemiyordu.

Turna da Zeynep’e ne kadar kırgın olsa da Gönül Hanım’dan gelen yardımların Zeynep’ten geldiğini düşünmüş ve içten içe mutlu olmuştu.