Gazete Vatan Logo

Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir?

Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı MSB Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile 2024 yılı Şubat ayında silahaltına alınacak olan yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri belirlendi. Bedelli askerlik yerleri sorgulama işlemini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren asker adaylarından bazılarına Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanlığı çıktı. Peki, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? 

Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir?

Bedelli askerlik yerleri belli oldu. Milli Savunma Baklanlığı (MSB) bedelli askerlik sınıflandırma sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Bedelli askerlik yerleri ve celp dönemleri ile birlik yerleri e-Devlet sorgulama ekranı üzerinden askerlik yerini öğrenen vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Peki, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede?

MSB’den yapılan yazılı açıklamaya göre, bedelli askerlik hizmeti kapsamında 2024 yılında altına alınacak yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri sınıflandırma kurulu tarafından belirlendi. Sonuçlar, e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenilebilecek.

Öte yandan, talep halinde celp dönemi değişikliği kontenjan durumuna göre e-Devlet’te 'Askerliğim' uygulamasından ve askerlik şubelerinden yapılabilecek.

BEDELLİ ASKERLİK YERLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AMASYA 15. PİYADE EĞİTİM TUGAYI NEREDE?

Açık Adresi : General Hikmet Akıncı Kışlası Yazı Bağları Mahallesi Kışla Caddesi
 05500/Amasya

Telefon No. : 0 358 242 00 24-25-26

Haberin Devamı

AMASYA 15. PİYADE EĞİTİM TUGAYINA NASIL GİDİLİR?

Kara Yolu: 15’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Amasya’da bulunmaktadır. Amasya Otogarına her il ve ilçeden kara yolu ile ulaşım mevcuttur. Otogardan şehir merkezine, şehir merkezinden 15’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’na belediye otobüs seferleri, minibüsmidibüs veya taksi ile ulaşım mevcuttur. 

Demir Yolu: Amasya-Samsun, Amasya-Sivas güzergahlarında trenle ulaşım mevcuttur. İstasyon 

Hava Yolu: Amasya Merzifon Havalimanı şehir merkezine 50 km mesafededir. Ulaşım havalimanı servisi, belediye otobüsü ve taksi ile sağlanmaktadır. 

AMASYA TUGAY KOMUTANI KİMDİR (AMASYA 15. PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANI)?

15. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı görevine atanan Piyade Albay Mehmet Atlı atandı.