Gazete Vatan Logo

6 Aralık günlük burç yorumları!

Burç yorumları son zamanlarda önemi artan bir astrolojik bilgidir. Burç yorumlarına göre kişiler ve karakterler gökyüzü olayları ile değişkenlik gösterebilir. Genel burç yorumlarını merak ediyorsanız yazımızın devamını okumalısınız.

6 Aralık günlük burç yorumları!

Astrolojinin geçmişi çok eski yıllara dayanmaktadır. Astrolojinin anlamı ise gökyüzünde gerçekleşen olayların insan karakteri ve kaderi üzerinde etkisi olduğuna inanılan bir bilim dalıdır. Bu bilim dalının eskiden beri üzerinde araştırmalar yapılması hatta öyle ki Mezopotamya yıllarına dayanan araştırmalar yapılması bu bilim dalını köklü bir hale getirmiştir. Günümüzde de hala etkileri ve kendisinden söz ettiren ve üzerine hala araştırmaların yapıldığı bu bilim dalına göre insanlar doğdukları ay ve günlerden dolayı karakteri oluşmakta ve kişisel özelliklerini o esnada almaktadır. Aynı şekilde bu durum kişinin kaderi için de geçerli olan bir durumdur. Bu kadar köklü bir yapıya sahip olan astroloji günümüzde de oldukça önem kazanan ve hatta önemli bir karar alma arefesinde bu bilim dalının bir dalı olan burç yorumlarına danışılmaktadır. İnsanlar için önemi eski yıllara dayanan astroloji hatta padişahların bile dikkatini çekmiş seferlerden önce günümüzde astrolog adını alan müneccimlere danışır hale gelmişler. Bu kadar önemi olan astrolojiye göre her ayı temsil eden bir burç vardır. Kişinin doğduğu gün ve ay hangi burca dahil olacağını belirler. Bunların etkilerinin analiz edilmesine de burç yorumları adı verilir. İnsanlar burç yorumlarını oldukça merak etmekte ve hatta günlük olarak burç yorumlarını okumaktadırlar. Şimdi sizlere burç yorumlarının genel özelliklerinden bahsedelim.

Haberin Devamı

Koç Burcu: Bir ortama girince mutlaka dikkat çeken koç burçlarının kötü özelliklerinden biri de oldukça inatçı olmalarıdır.

Boğa Burcu : Rahatlığına ve keyfine düşkün olan boğa burçları genellikle lüksten hoşlanırlar. Ve oldukça uyumlu kişilerdir.

İkizler Burcu: Kendi hissettiğinin dışına pek çıkamayan ikizler burcu cana yakın kişiler olmakla beraber zaman zaman bencillikleri ile de can sıkabilirler.

Yengeç Burcu: Anaç bir yapıya sahip yengeç burçları su grubundan olmasından dolayı aynı zamanda empati yapma yetenekleri de fazladır. Zaman zaman fazla heyecanının kurbanı olabilirler.

Aslan Burcu: Liderlik özellikler taşıyan bir adlan burcu için asla kamera arkasında yer almak ona göre değildir. Aynı zamanda sabit fikirli olması da kötü özelliklerindendir.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Seçici olan başak burçları için detaylar çok önemlidir. kuruntulu halleriyle etrafındakileri telaşlandırabilirler.

Terazi Burcu: Sanata yatkınlığı ile bilinen terazi burçları aynı zamanda sevmedikleri kişiye karşı kincidirler. Ve olaylardan kolay etkilenirler.

Akrep Burcu: Güce önem veren her zaman güçlü tarafı seçen akrep burçları zaman zaman kuşkucu olmaları ile karşısındakini boğabilir.

Yay Burcu: Özgürlüğüne düşkün olan yay burçları için abartılı hareketler oldukça normaldir. Ancak bazen hayatı uçlarda yaşamaları kötü sonuçlar doğurabilir.

Oğlak Burcu: Hesabını iyi tutan ve aynı zaman tutumlu olan oğlak burçları kesin tavrı ile karşısındakinin kalbini kolayca kırabilir.

Kova Burcu: Özgünlüğe önem veren kova burçları asi duruşları ile hep ortamlarda dikkat çeken bir burç olmaya devam eder.

Balık Burcu: Oldukça duygusal olan balık burçları olaylardan kolay etkilenir. kolayca alt üst olarak da en

Haberin Devamı

çok zararı kendisine verir.