Gazete Vatan Logo

28 Ekim sağlık ocakları açık mı, bugün aile hekimleri çalışıyor mu? 28 Ekim sağlık ocağı kapalı mı, yarım gün mü?

28 Ekim sağlık ocakları açık mı, kapalı mı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 1.5 gün resmi tatil. 28 Ekim Cuma günü sağlık ocağında randevusu olanlar ise Resmi tatilin 28 Ekim'de öğleden sonra başlayacağını öğrenince arama motorlarına yönelerek “28 Ekim sağlık ocakları yarım gün mü, aile hekimleri bugün çalışıyor mu? sorularına yanıt aramaya başladı.

28 Ekim sağlık ocakları açık mı, bugün aile hekimleri çalışıyor mu? 28 Ekim sağlık ocağı kapalı mı, yarım gün mü?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı milli bayram olarak kutlanıyor ve kamu çalışanları 1.5 gün izinli oluyor. 28 Ekim'de yarım gün tatil olduğundan sağlık ocaklarının açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Peki, 28 Ekim sağlık ocakları açık mı, bugün aile hekimleri çalışıyor mu? 28 Ekim sağlık ocağı kapalı mı?

28 Ekim sağlık ocakları açık mı, yarım gün mü?

28 Ekim Cuma günü Sağlık ocaklarında aile hekimleri hasta kabulünü öğlene kadar yapacak. Yarım gün tatil olduğundan sağlık ocakları öğleden sonra kapalı olacak.

28 Ekim hastaneler de öğlene kadar hasta kabulüne devam edecek. Özel hastaneler ve sağlık kuruluşları ise 28 Ekim’de normal mesailerine devam edecek.

Acil servisler 28 Ekim'de açık mı?

Hastanelerin acil servis bölümleri 7 gün 24 saat açık olduğundan, resmi tatil olan Cumhuriyet Bayramı’nda da acil servisler açık olacak.