Gazete Vatan Logo

20 Mayıs evde bayram konserleri saat kaçta hangi kanalda? Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri saat yayın saati...

Cumhurbaşkanlığı evde konserler serisini "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" ile Ramazan'da da devam ettiriyor. Türkiye'nin farklı şehirlerindeki 8 farklı tarihi mekanda düzenlenecek konser serisinin ikincisi Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri ile devam edecek. Peki, 20 Mayıs evde bayram konserleri saat kaçta, hangi kanalda? Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri nereden, saat kaçta yayınlanacak? İşte evde Bayram Konserleri ile ilgili detaylar...

20 Mayıs evde bayram konserleri saat kaçta hangi kanalda? Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri saat yayın saati...

Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan'da "7 Tepeden 7 Kıtaya" projesiyle İstanbul'dan başlattığı konserler dizisini Ramazan'da da devam ettiriyor. Bu kez konserler 8 farklı tarihi mekanda gerçekleştirilecek. Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde, Evde Bayram Konserleri'nin ikincisini Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri gerçekleştirecek. Peki, 20 Mayıs evde bayram konseri saat kaçta, hangi kanalda? Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri nereden, saat kaçta yayınlanacak? İşte evde bayram konseri saati ve kanalı...

Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda "7 Tepeden 7 Kıtaya" projesiyle İstanbul'dan başlattığı konserler dizisini, ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye'nin birbirinden değerli tarihi noktalarına taşıyarak devam ettirecek.

Türkiye'nin farklı şehirlerindeki 8 farklı tarihi mekanda düzenlenecek konser serisinin ikincisinde bugün Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri ekranlarda olacak.

Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Ferman Akgül ve Ethnic Band Türküler ve Folk Rock ezgileriyle Kapadokya'dan evlere konuk olacak.

Haberin Devamı

EVDE BAYRAM KONSERLERİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ferman Akgül ve Ethnic Band Kapadokya'dan saat 21.00'de NTV'den yayınlanacak. Konser ayrıca, Cumhurbaşkanlığı'nın resmî sosyal medya hesaplarından da yayınlanacak.