Gazete Vatan Logo

19 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs yarım gün tatil mi? 19 Mayıs’ta okullar tatil mi? 19 Mayıs’ta mesai var mı?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na kısa süre kaldı. 19 Mayıs’ın resmi tatil olması nedeniyle pek çok kişi okulların açık olup olmadığını, hdevlet kurumlarında mesailerin devam edip etmediğini merak ediyor. Peki, 19 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs yarım gün tatil mi? 19 Mayıs’ta okullar tatil mi? 19 Mayıs’ta mesai var mı? İşte detaylar…

19 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs yarım gün tatil mi? 19 Mayıs’ta okullar tatil mi? 19 Mayıs’ta mesai var mı?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, Perşembe günü resmi tatil olup olmadığı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 18 Mayıs’ın yarım gün tatil olup olmadığı merak edilirken 19 Mayıs’ta okulların açık olup olmadığı da sıkça sorgulanan konular arasında yer alıyor. Peki, 19 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs yarım gün tatil mi? 19 Mayıs’ta okullar tatil mi? 19 Mayıs’ta mesai var mı? İşte detaylar…

Atatürk tarafından Türk gençliğine armağan edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Perşembe günü kutlanacak.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLiK VE SPOR BAYRAMI TATİL Mİ?

Resmi tatiller takvimine göre 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olarak kabul ediliyor. Bu sene perşembe gününe denk gelen 19 Mayıs, resmi tatil olarak kutlanacak. Resmi ve özel kurumlarda mesai olmayacak. Çalışan özel kurumlar da çalışanlarına mesai ödeyecek.

18 MAYIS TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ?

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının kutlandığı 19 Mayıs günü resmi tatil olacak fakat 18 Mayıs tarihi için tatil söz konusu değil.

Haberin Devamı