Gazete Vatan Logo

19 Mayıs evde bayram konseri saat kaçta, hangi kanalda? İşte Şirin Pancaroğlu ve Bora Uymaz konseri saati

Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan'da "7 Tepeden 7 Kıtaya" projesiyle İstanbul'dan başlattığı konserler dizisini 19 Mayıs'ta ve Ramazan'da "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" ile devam ettiriyor. Cumhurbaşkanlığı, bu kez de Türkiye'nin farklı şehirlerindeki 8 farklı tarihi mekanda düzenlenecek konser serisini başlatıyor. İlk program 19 Mayıs konseri ile başlıyor. Şirin Pancaroğlu ve Bora Uymaz'ın icra edeceği 19 Mayıs "Marifetnağme" Türk Müziği Konseri bugün gerçekleştirilecek. Peki, 19 Mayıs evde bayram konseri saat kaçta, hangi kanalda? Şirin Pancaroğlu ve Bora Uymaz 19 Mayıs konseri nereden, saat kaçta yayınlanacak? İşte Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri ile ilgili detaylar...

19 Mayıs evde bayram konseri saat kaçta, hangi kanalda? İşte Şirin Pancaroğlu ve Bora Uymaz konseri saati

Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan'da "7 Tepeden 7 Kıtaya" projesiyle İstanbul'dan başlattığı konserler dizisini 19 Mayıs'ta ve Ramazan'da da devam ettiriyor. 8 farklı tarihî mekânda gerçekleştirilecek. Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde, Evde Bayram Konserleri'nin ilkini Şirin Pancaroğlu ve Bora Uymaz gerçekleştirilecek. Peki, 19 Mayıs evde bayram konseri saat kaçta, hangi kanalda? Şirin Pancaroğlu ve Bora Uymaz 19 Mayıs konseri nereden, saat kaçta yayınlanacak? İşte 19 Mayıs konseri saati ve yayın mecrası...

Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda "7 Tepeden 7 Kıtaya" projesiyle İstanbul'dan başlattığı konserler dizisini, ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye'nin birbirinden değerli tarihi noktalarına taşıyarak devam ettirecek.

Türkiye'nin farklı şehirlerindeki 8 farklı tarihi mekanda düzenlenecek konser serisinin ilk konseri Milli Mücadele'nin 101. yılı anısına gerçekleştirilecek.

19 Mayıs'ın 101. yıl dönümünde Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Şirin Pancaroğlu ve Bora Uymaz "Marifetnağme" Türk Müziği Konseri ile evlere konuk olacak.

Haberin Devamı

19 MAYIS KONSERİ SAAT KAÇTA?

19 Mayıs konserinde Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri, Hacı Fehim Efendi, Hakkı İbrahimhakkıoğlu ve Belkıs İbrahimhakkıoğlu'nun şiirleri üzerine Şirin Pancaroğlu ve Bora Uymaz tarafından projelendirilen Tasavvuf Musikisi Konseri icra edilecek. Konser Afrodisias Antik Tiyatrosu'ndan saat 18.00'de Show TV'den yayınlanacak. Konser ayrıca, Cumhurbaşkanlığı'nın resmî sosyal medya hesaplarından da yayınlanacak.