Serdar Ortaç bonkörlüğüyle gündemde! Tiktok’tan gelen paraları dağıtıyor
Pop müziğin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç, açıklamalarıyla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Ünlü isim bu kez de TikTok açıklamasıyla gündeme geldi.

Serdar Ortaç, Haziran 2022'de yaptığı açıklamada, "Borçlarını kapatabilmek için çok çalıştım. Maalesef bu yıl şarkı yapamadım çünkü borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırladım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah bu defa parayı tutarım" demişti.

Geçtiğimiz haftalarda da Ortaç, “Çoluk, çocuk yok. O yüzden çalışanlara vereceğim. Bir ev var zaten. Onu da onlar paylaşacaklar” sözleriyle gündem olmuştu.

'BİR EVİM VAR ZATEN'
Serdar Ortaç, daha sonra konuyla ilgili olarak, "Ben yazılı verdim. Evi çalışanlara bırakacağım. Hemen ölmeyeyim de bir evim var zaten" ifadelerini kullanmıştı.

Serdar Ortaç önceki gece Etiler'de bir mekanda sahnedeydi. TikTok’ta kendisine gönderilen hediyeleri dağıttığını söyleyen Serdar Ortaç şöyle konuştu:

'ONLARLA ÇALIP SÖYLÜYORUM'
"Adanalı bir çift buldum. Sesleri harika, onlarla çalıp söylüyorum. Gönderilen hediyeleri de ben ihtiyacı olanlara atıyorum."
"Hediye bana lazım değil ki. Dünya paralar gönderiliyor yani. Ben de başkalarına veriyorum."
Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde de, "Sıkılınca yayın açıyorum. Milletle dertleşip rahatlıyorum. Psikiyatri kliniği gibi düşünün. Onlar doktor ben hastaymışım gibi."

'DERT ANLATIP DERT DİNLİYORUM'
"Dert anlatıp dert dinliyorum. Fikir vermek de hoşuma gidiyor. Benim yaptığım hataları yapmasınlar diye uyarıyorum onları" demişti.
Son dönemde paylaşımlarıyla tepki çeken Serdar Ortaç yoğun konser temposuna da devam ediyor. 2024'te müziği bırakacağını "Ben de köye yerleşeceğim, bu son veda turnem. 60 ili gezip bitireceğim, emekli olacağım" sözleriyle duyuran şarkıcı MS hastalığı nedeniyle sağlık sorunları da yaşıyor.

Uyku problemleri de yaşayan Ortaç, haftanın neredeyse her günü konsere özel aracıyla gittiği için sağlığı adına yeni bir çözüm buldu.

MİNİBÜSÜ EVE DÖNÜŞTÜRDÜ
Ortaç, bu yüzden sahibi olduğu VIP minibüse özel tasarım bir yatak yaptırarak aracını eve dönüştürdü. Sanatçı, sosyal medyadaki canlı yayınlarını da minibüsünden yapıyor.

TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta yine sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu.

Kadınlara dair sözleri büyük tepki çeken 53 yaşındaki Ortaç, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan'ı da hedef almıştı.

"Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere" diyen Ortaç, şöyle devam etmişti:
"Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar."
Ortaç, sonrasında açtığı bir başka yayında kendisine Loughnan hakkında soru soran bir takipçisine cevap vermiş ve; "Ne bileyim Chloe nerede, bana niye onu soruyorsunuz?"

'SİNİR KRİZİ GEÇİREMEZ MİYİM?'
"Kaç sene olmuş boşanalı. O gün arabada sinir krizi geçirdim, ondan öyle konuştum. Sinir krizi geçiremez miyim, insan değil miyim ben?" açıklamasında bulunmuştu.