Gazete Vatan Logo
Magazin Pelin Elitez'den olay sözler! "Ufuk Yıldırım, nafaka vermemek için bize dava açtı!"

Pelin Elitez'den olay sözler! "Ufuk Yıldırım, nafaka vermemek için bize dava açtı!"

90'lı yılların popüler şarkıcısı Ufuk Yıldırım ile Pelin Elitez, 2012 yılında nikâh masasına oturmuş, 2016'da tek celsede evliliklerini bitirmişti. Sekiz yaşında Armin adından bir kızları olan eski eşlerden Pelin Elitez, "Anne olarak tek derdim çocuğunu görmesi. Kızımın şu an tek hissettiği şey korku" açıklamasıyla dikkat çekti.

Pelin Elitez'den olay sözler!  "Ufuk Yıldırım, nafaka vermemek için bize dava açtı!"

Beyaz TV'de ekranlara gelen 'Beyaz Magazin' adlı programa konuk olan Pelin Elitez, “Ufuk Yıldırım ile tek celsede boşandık ve kendisinden hiçbir şey talep etmedim. Kızıma 2016’dan beri sadece bin 500 TL ödüyor. 2019 yılında nafaka artırımı davası açtım, o da bana nafaka kaldırma davasıyla döndü. Çocuğunun nafakasını ödememek için icra ve hakaret davalarıyla yıldırma politikası uyguladı. Ufuk Bey, devlet sanatçısı ve düzenli geliri var ama malvarlığını bulamıyoruz" dedi.

Elitez, eski eşinin geçen aylarda Florida’da yeniden nikâh masasına oturduğunu da dile getirdi ve ekledi: “Kızım Armin’in şu an tek hissettiği şey korku. Babasından korkuyor. Ufuk Bey’le konuşamıyoruz. Çünkü hakaret ediyor. Anne olarak tek derdim çocuğunu görmesi.”