Gazete Vatan Logo

Yiğit Akü halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Yiğit Akü halka arz ne zaman, fiyatı nedir?

SPK onayı alan Yiğit Akü Malzemeleri Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ halka arz tarihi merak ediliyor. Yatırım yapacak olan vatandaşlar Yiğit Akü Malzemelerinin halka arzına ilişkin detayları sorguluyor. Peki, Yiğit Akü halka arz ne zaman? Yiğit Akü Malzemeleri halka arz katılım endeksine uygun mu? Yiğit Akü kaç lot verir?

Yiğit Akü halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Yiğit Akü halka arz ne zaman, fiyatı nedir?

Yiğit Akü Malzemeleri Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ halka arz oluyor. Yatırımcılar halka arz Yiğit Akü kaç lot verir, Yiğit Akü halka arz katılım endeksine uygun mu? Sorularına yanıt aranıyor.

YİĞİT AKÜ MALZEMELERİ HALKA ARZ NE ZAMAN?

Yiğit Akü Malzemeleri Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ halka tarihi 29-30-31 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

Paylarını borsada satışa çıkaracak olan Yiğit Akü Malzemeleri Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ toplam 24.500.000 TL nominal değerli paylarını halka arz edecek.

Hamit Yiğit’in sahip olduğu 10.500.000 TL, Mahmut Yiğit’in sahip olduğu 7.000.000 TL ve Eyüp Yiğit’in sahip olduğu 7.000.000 TL nominal değerli paylar satılacak. Yiğit Akü Malzemeleri ek pay satışı yapılmayacak. Yiğit Akü 1 TL nominal değerli paylar 34,68 TL fiyatla satılacak. SPK onaylı işleme girecek olan Yiğit Akü 250.000.000 TL mevcut sermayesini 50.500.000 TL artırarak 300.500.000 TL yükseltme hedefinde.

YİĞİT AKÜ KİMİN?

Yiğit Akü Malzemeleri Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ yönetiminde Hamit Yiğit, Mahmut Yiğit ve Eyüp Yiğit yer alıyor. Akü endüstrisinde dünya çapında bilinirliğe sahip olan firmalar arasında yer alan Yiğit Akü Malzemeleri Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ endüstriyel akü, starter akü ile batarya ve şarj üniteleri üretimi yapıyor.

Haberin Devamı