Gazete Vatan Logo

Türk kahvesini kapsülle içirecek

Arçelik ve Selamlique işbirliğiyle geliştirilen ‘Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi’ yakında piyasaya sunuluyor. Makinede Selamlique’ın aromalı ve şekerli kapsülleri kullanılacak.

Türk kahvesini kapsülle içirecek

ARÇELİK, geleneksel lezzet ve farklı aromalarda Türk kahveleri üreten Selamlique ile işbirliğine imza atarak, Türk kahvesi alışkanlığına yeni bir boyut kattı. İşbirliği sonucunda ortaya çıkan Arçelik/Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi, yakında piyasaya sunulacak. Arçelik’in bugüne kadar tüm kahve makinelerinde sunduğu Türk Kahvesi lezzeti Arçelik/Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi’nde yine aynı standartta devam edecek.

Kapsüller kullanılacak

Kapsül teknolojisi sayesinde kahve pişirme esnasında tek kullanımlık Selamlique kapsüller kullanılacak. Selamlique’ın Arabica kahve çekirdeklerini işleyerek geleneksel, kakuleli, çikolatalı, tarçınlı, okkalı, kafeinsiz, Ege damla sakızlı gibi farklı aroma seçenekleriyle sunduğu kapsüllerinden herhangi birinin makineye yerleştirilmesiyle, istenilen aromada Türk kahvesi hazırlanacak. Türk kahvesi tadına en pratik yoldan ulaşmak için tasarlanan Arçelik/Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi telve ve köpüğü iyi ayarlamasının yanında Selamlique kapsülleriyle kahvenin her zaman istenilen kıvamda ve tazelikte içilmesini sağlıyor. Selamlique kapsüllerde sadece aroma seçeneği değil, şeker seçenekleri de yer alıyor. Kapsüllerde, şekersiz, az şekerli ve orta şekerli seçenekleri bulunuyor.

Arçelik ve Selamlique bayilerinde satılacak

Haberin Devamı

TÜRK kahvesinin gelenekselliğini, en yeni teknoloji ile bir araya getiren dünya standartlarındaki 12 patentli Kapsüllü Türk Kahve Makinesi, Arçelik ve Selamlique markalarıyla çok yakında Arçelik bayilerinde ve Selamlique mağazalarında tüketicilerle buluşacak. Selamlique’ın geleneksel lezzet ve farklı aromalardaki özel kapsülleri de Selamlique ve Arçelik mağazalarından, Türkiye’nin önemli satış noktalarından ve internetten sipariş edilerek temin edilebilecek. Arçelik/Selamlique Türk Kahvesi Makinesi, yeni geliştirilen Cooksense 3 teknolojisi sayesinde bol köpüklü, taşmayan gerçek Türk kahvesi lezzeti sunuyor ve geliştirilmiş geniş su tankı ile her kullanımda su koymayı da gerektirmiyor. Ayrıca makinenin ekstra hijyenik temizleme özelliği sayesinde tek tuşla ve sıcak su ile anında temizleme imkanı da bulunuyor.

Haberin Devamı