Gazete Vatan Logo

Toplum Gönüllüsü gençlere destek verdi

DenizBank, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın ana destekçisi oldu. Banka, Toplum Gönüllüsü gençlerin ülke çapında hayata geçireceği çalışmalara destek sağlayacak

Toplum Gönüllüsü gençlere destek verdi

Gençlerin gönüllülük esası ile sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdürdüğü Toplum Gönüllüleri Vakfı ile güçbirliği yapan DenizBank, vakfın ana destekçiliğini üstlendi. Yapılan işbirliği ile Toplum Gönüllüsü gençlerin ülke çapında hayata geçireceği çalışmalara destek sağlayacak olan banka, çalışanları ile de projelere katkı verecek.

Toplum yaşantısına ve uzun vadede Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasına hizmet edecek önemli bir işbirliğine imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirten DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, şu değerlendirmeyi yaptı:

“DenizBank olarak kurulduğumuz günden bu yana tüm faaliyetlerimizin içinde bir sosyal sorumluluk bilinci yeşerttik. Bu kapsamda kültür, sanat ve eğitime yönelik sosyal sorumluluk projelerimizin yanında; tarım, turizm, enerji, altyapı, spor ve sağlık gibi alanlardaki yatırımlarımızda da her zaman çiftçimizin, KOBİ’mizin ve daha nice sektörde insanımızın hayatına değer katmayı hedefledik. Toplum Gönüllüleri Vakfı’na verdiğimiz destek de bu anlayışımızın doğal bir uzantısı olarak bizim için kıymetlidir.”

Haberin Devamı