Gazete Vatan Logo

THY Avrupa devlerine sponsor oldu

Dünya’nın en büyük futbol takımları arasında gösterilen Manchester United ve FC Barcelona’nın 30 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan karşılaşmasına Türk Hava Yolları (THY), 'Presenting Sponsor’ oldu.

İki futbol devi Manchester United ve FC Barcelona, şampiyonlar ligi finalinden sonra bir kez daha karşı karşıya gelecek. Washington’da gerçekleşecek maçın sponsorluğunu Türk Hava Yolları yapacak.

Sponsorluğa ilişkin THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada şöyle denildi;

"Yaz kamplarını Amerika Birleşik Devletleri’nde geçirecek olan Manchester United ve FC Barcelona takımları, US Tour turnuvası ile futbolseverlerle buluşacak. İki dev, Barcelona’nın galibiyetiyle sonuçlanan şampiyonlar ligi finali sonrası ilk kez, Türk Hava Yolları’nın ‘’Presenting Sponsor" olduğu, ABD’de oynanacak maç ile futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Washington FedExField’da, 30 Temmuz saat 19.00’da oynanacak maçın ardından, her iki takımın en başarılı futbolcularına, milyonlarca basketbolsevere ilham veren, NBA Profesyonel Basketbol Ligi takımı Los Angeles Laker forması altında 5 kez şampiyonluk yaşamış, iki kez NBA sayı şampiyonu olmuş, 2009/2010 NBA Finallerinin "En Değerli Oyuncu"su ünvanına sahip, Türk Hava Yolları’nın dünyaca ünlü marka elçisi Amerika’lı basketbolcu Kobe Bryant tarafından kupa takdim edilecek.

Manchester United ve FC Barcelona’nın turnuva programları ve maç tarihleri şöyle;

Manchester United Turnuva Takvimi:

13 Temmuz Boston Gillette Stadium/New England Revolution
20 Temmuz CenturyLink Field, Seattle/Seattle Sounders
23 Temmuz Soldier Field, Chicago/Chicago Fire
27 Temmuz Red Bull Arena, New Jersey/MLS All-Stars
30 Temmuz FedExField, Washington DC/Barcelona

FC Barcelona Turnuva Takvimi:

30 Temmuz Washington DC FedExField /Manchester United
3 Ağustos Miami Sun Life Stadium/Chivas
6 Ağustos Dallas Cowboys Stadium/Club America

Haberin Devamı