Gazete Vatan Logo

Süper Loto sonuçları sorgulama: 9 Ocak Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar...

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Haftanın üç günü gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Süper Loto'da bu akşamın kazandıran numaraları çekilişin tamamlanmasının ardından belli oldu. Süper Loto oynayan vatandaşlar oynadıkları biletlere ne kadar ikramiye isabet ettiğini Milli Piyango Online üzerinden sorgulayabilecek. İşte 09 Ocak Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar...

Süper Loto sonuçları sorgulama: 9 Ocak Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar...

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Süper Loto'da çekiliş heyecanı yaşandı. Süper Loto çekilişinde 6 bilen büyük ikramiyenin sahibi oluyor. Çekilişler ise canlı yayında düzenleniyor.

09 OCAK SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ GERÇEKLEŞTİ

Haftanın ikinci Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapıldı. Çekiliş ise millipiyangoonline.com ve millipiyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayımlandı. Bu akşamki çekilişte 14 - 19 - 20 - 37 - 45 - 46 numaraları düştü.

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir. İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!