Gazete Vatan Logo

Süper Loto’da süper ikramiye!

Pek çok kişinin hayallerini süslüyor

Süper Loto’da büyük ikramiye rekora gidiyor. 6 haftadır devreden Süper Loto’da bu hafta 6 bilen çıkması durumunda 11 milyon lira ikramiye dağıtılması bekleniyor. Pek çok kişinin hayallerini süsleyen 11 milyon liralık ikramiye için Milli Piyango İdaresi tarafından da bir açıklama yapıldı. Süper Loto Milli Piyango’dan yapılan yazılı açıklamada, Süper Loto 6/54’ün geçen hafta yapılan çekilişinde 6 bilen çıkmadığı için, devreden ikramiyenin 8 milyon 91 bin lirayı geçtiği belirtildi. Bu hafta yapılacak çekilişte, 6 bilenlere dağıtılacak ikramiyenin 11 milyon lirayı geçmesinin beklendiği ifade edildi.

Yarın gerçekleştirilecek çekiliş öncesinde büyük ikramiye için kolon dolduracakların pekçok yöntem deneyecekleri biliniyor. Kimi fal baktıracak, kimi özel ve önemli günlerin tarihlerini yazacak. Ancak yapılan araştırma istatistiklerde en çok çıkan rakamın 35 olduğu tespit edildi. Süper Loto’da en az çıkan rakam ise 52...

26 milyonda bir ihtimal!

1’den 54’e kadar sayı dizilerinin bulunduğu Süper Loto’da büyük ikramiye kazanabilmek için bir kolonda, çekilişte belirlenen 6 sayıdan olması gerekiyor. Kazanma ihtimali ise yaklaşık 26 milyon kolonda 1 olduğu şans oyununda, bilen çıkmaması durumda büyük ikramiye, bir sonraki haftaya devrediyor.

Süper Loto’da, Sayısal Loto’dan farklı olarak, devir sayısında herhangi bir sınırlama ise bulunmuyor. Süper Loto’da en büyük ikramiye tutarı ise 12 Mart 2009 tarihinde dağıtıldı. O tarihlerde 12 hafta boyunca devreden Süper Loto’nun 49.8 milyon lirayı bulan ikramiye rakamı Bursa’nın Nilüfer ilçesi ile İstanbul Beylikdüzü’nden yatırılan iki kupona isabet etti. İki talihli 24 milyon 908 bin lira ikramiye kazandı.

Haberin Devamı