Gazete Vatan Logo

Smart Güneş hisse ne kadardan işlem görüyor? Smart Güneş hisse kimin, SMRTG hisse ne iş yapar?

Güneş enerjisi sektörünün gelişimine öncülük eden Smart Güneş Teknolojileri, 2021 ve 2022 yıllarının elektrik tüketiminden dolayı oluşan karbon ayak izini sıfırladı. Söz konusu gelişmenin ardından SMRTG hisse fiyatları merak ediliyor. Peki, Smart Güneş hisse kimin, SMRTG hisse ne iş yapar? Smart Güneş hisse ne kadardan işlem görüyor?

Smart Güneş hisse ne kadardan işlem görüyor? Smart Güneş hisse kimin, SMRTG hisse ne iş yapar?

Enerjinin güneşten üretiminin sağlanması, güneş enerjisinin geniş kitleler tarafından bilinir ve kullanılır hale getirilmesi için çalışmalar yürüten Smart Güneş Teknolojileri,  kuruluşundan bu yana yeşil dostu standartları hayata geçirmeye devam ediyor.  Smart Güneş Teknolojileri, 2021 ve 2022 yılına dair aldığı I-REC sertifikaları ile Gebze Güneş Paneli Üretim Tesisi’nin ve Kavacık’ta bulunan merkez ofisinin elektrik tüketiminden kaynaklı karbon ayak izini Tuzluca-1 ve Tuzluca-2 adlı güneş enerjisi santrallerinde üretilen temiz enerji ile sıfırladığını belgeledi. Peki, Smart Güneş hisse ne kadardan işlem görüyor? Smart Güneş hisse kimin, SMRTG hisse ne iş yapar?

Smart Güneş hisse ne kadardan işlem görüyor?

SMRTG hisse fiyatları 29 Kasım 2022 tarihinde 120.4 liradan işlem görmektedir.

Smart Güneş kimin?

SMRTG, %24,97 oranında DİĞER %75,03 oranında SMART HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ iştiraklerine aittir. SMRTG genel müdürlük görevini ise üstlenmektedir.

Entegre güneş enerjisi şirketlerinden Smart Energy, ticari ve perakende kullanıcılarına geniş yelpazede güneş enerjisi çözümleri sunuyor.

Haberin Devamı

2009 yılında kurulan ve merkezi İstanbul’da olan şirket; Türkiye, Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, Almanya, İsviçre, Ukrayna'da bulunan ofisleri ve Gebze’de 23.500 m² alan üzerinde kurulu üretim tesisi ile faaliyetlerini sürdürüyor.