Gazete Vatan Logo

Sanica Isı halka arz için talep toplamaya başladı! Sanica Isı hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?

Sanica Isı Sanayi A.Ş halka arz için talep toplamaya başladı. Sanica Isı’nın 40 milyon TL nominal değerli paylarının halka arzı için sabit fiyattan talep toplanacak. Peki, Sanica Isı hisse fiyatı ne? Sanica halka arz ne zaman bitiyor? Snica halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? İşte detaylar…

Sanica Isı halka arz için talep toplamaya başladı! Sanica Isı hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?

Elazığ, Manisa Akhisar ve İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan üretim tesislerinde panel radyatör, kombi ve boru, bağlantı parçaları üretimiyle sektöründe faaliyet gösteren Sanica Isı, halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) onay almıştı. Sanica halka arz için talep toplamaya bugün itibariyle başladı. 

SANİCA HALKA ARZ HANGİ BANKALAR ÜZERİNDEN YAPILACAK?

Toplam 54 ülkeye, ihracat gerçekleştiren Sanica Isı’nın halka arzı Gedik Yatırım’ın liderliğinde ve İntegral Yatırım’ın eş liderliğinde, 34 aracı kurumun yer aldığı konsorsiyum aracılığıyla gerçekleştirilecek.

SANİCA HALKA ARZ NE ZAMAN?

Sanica Isı’nın 40 milyon TL nominal değerli paylarının halka arzı için, 15/16/17/18 Kasım 2022 tarihlerinde oransal dağıtım yöntemiyle, pay başına 20,03 sabit fiyattan talep toplanacak.

SANİCA NE ZAMAN BORSA'DA İŞLEM GÖRECEK? 

Halka arzın tamamlanmasından sonra Sanica Isı paylarının Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlaması bekleniyor.