Gazete Vatan Logo

Petrolün varil fiyatı ne kadar? Brent petrol kaç dolar oldu? İşte petrol fiyatları!

Dünya piyasalarında petrol fiyatları merak ediliyor. Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dalgalı seyrine devam eden petrol fiyatları uluslararası piyasalarda iniş ve çıkışlara neden oluyor. Peki, Dünya petrol fiyatları ne kadar oldu? Petrolün varil fiyatı ne kadar? Brent petrol kaç dolar oldu? İşte petrol fiyatları!

Petrolün varil fiyatı ne kadar? Brent petrol kaç dolar oldu? İşte petrol fiyatları!

Petrolün varil fiyatı düştü mü? Uluslararası petrol piyasaları brent petrol fiyatlarını yakından takip ediyor. Rusya Ukrayha savaşıyla birlikte inişli çıkışlı bir grafik izleyen petrol fiyatları, dünya petrol piyasaları tarafından yakından takip ediliyor. Peki, , Dünya petrol fiyatları ne kadar oldu?  Petrolün varil fiyatı ne kadar? Brent petrol kaç dolar oldu? İşte petrol fiyatları!

BRENT PETROL KAÇ DOLAR OLDU?

Brent petrol yüzde 3'ü aşan düşüşle 111 dolar seviyesine geriledi.

PETROL VARİL FİYATI 2022 KAÇ DOLAR?

ABD ham petolü ise 106 doların alt seviyesini gördü.

PETROL FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Petroldeki sert düşüşte yatırımcıların resesyon olasılığına ilişkin fiyatlamaları ve ABD Başkanı Joe Biden'ın ülkede keskin yükselen yakıt fiyatlarını düşürme çabaları etkili oldu.

Bugün Biden'ın geçici olarak akaryakıt vergisini kaldırma çağrısında bulnacağı konuşma bekleniyor. Daha sonra Biden, yakıt fiyatlarının yükselişinden rekor kâr elde eden yedi petrol şirketinin temsilcileriyle görüşecek.