Gazete Vatan Logo

Pegasus yurt dışı bilet kampanyası başladı! Pegasus ucuz bilet nasıl alınır? Pegasus uçak bileti ne kadar?

Havayolu şirketlerinin ucuz bilet kampanyaları devam ediyor. Bu sefer Pegasus 1 euroya yurt dışı bilet kampanyası başlattı. Kasım ayından 2023 mart ayına kadar kullanılabilecek biletler için pek çok kişi kampanyanın detaylarını araştırıyor. Peki, Pegasus ucuz bilet nasıl alınır? Pegasus uçak bileti ne kadar? Pegasus 1 euro bilet nasıl alınır? İşte Pegasus yurt dışı bilet kampanyası

Pegasus yurt dışı bilet kampanyası başladı! Pegasus ucuz bilet nasıl alınır? Pegasus uçak bileti ne kadar?

Pegasus’tan ucuz bilet kampanyası! 1 euroya yurt dışı bileti kampanyası başladı. 2 gün sürecek kampanyanın koşulları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Pegasus ucuz bilet nasıl alınır? Pegasus uçak bileti ne kadar? Pegasus 1 euro bilet nasıl alınır? İşte Pegasus yurt dışı bilet kampanyası

PEGASUS UCUZ BİLET NASIL ALINIR?

Pegasus ucuz bilet kampanyasına Pagasus Mobil Uygulamasından katılım sağlanıyorç Biletlerini alan yolcular 1 Kasım 2022-25 Mart 2023 tarihleri arasında seyahat edebilecek. Ücret duyurusu, ilgili ücret sınıfından sunulan koltuk adedi sayı ile sınırlı olup toplam 80.000 adet olarak belirlendi.

PEGASUS UCUZ BİLET UÇUŞ TARİHİ NE?  

Kampanyanın 1 Kasım 2022 – 25 Mart 2023 planlanan biletler için geçerkli olacak.

PEGASUS UÇAK BİLETİ NE KADAR? 

Yurt dışı: 1€ + Vergiler (Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsıyor.)

Haberin Devamı

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI

Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken her bir yolcunun kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelikte kayıtlı olan cep telefonu numarası) girmesi gerekiyor. Ücret duyurusu sadece flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletlerde geçerli olacak. Ücret duyurusu direkt uçuşlar için geçerli olacak.