Gazete Vatan Logo

Otoyolun uçuracağı Çeşme’ye iki proje

İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan İstanbul-İzmir Otoyol projesi Çeşme’ye yatırımları hızlandırdı. Folkart Yapı, 250 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Blu ve Hills projelerini satışa çıkardı

Otoyolun uçuracağı Çeşme’ye iki proje

İSTANBUL-İzmir arasını 3.5 saate indirecek İstanbul-İzmir Otoyol projesi hızla ilerlerken, otoyol İzmir’de yeni yatırımları da gündeme getiriyor. İzmir’de hayata geçirdiği projelerle Türkiye’nin en büyük inşaat firmalarından biri olmayı hedefleyen Folkart Yapı, Çeşme’de iki yeni projesini satışa çıkardı. Devam eden projeleriyle birlikte İzmir’e 3 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Çeşme için önemini vurguladı.

‘Çeşme İzmir’in, şirin turistik bir tatil beldesidir’ tanımının artık değişiceğini belirten Sancak, “Bu otoyol üzerinde bulunan Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi kentler de Çeşme’yi yeniden keşfedecek. Yeni planlar ile eminim turizm de 12 aya yayılacak” dedi.

Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin satışa çıkması amacıyla Çeşme’de bir toplantı düzenleyen Mesut Sancak, Çeşme’deki gayrimenkul piyasası hakkında bilgi verdi. Otoyol projesinin henüz Çeşme’de gayrimenkul fiyatlarına yansımadığını anlatan Sancak, “Türk insanı, görmeden dokunmadan inanmıyor. Arabasına binecek, 3.5 saatte İstanbul’dan İzmir’e ulaşacak o zaman inanacak. Ancak o zaman da treni kaçırmış olacak. 3 yıl sonra fiyatlar en az 3 katına çıkacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

700 milyon liralık 4 proje yolda

FOLKART’IN ‘Denize açılan kapı’ sloganı ile tanıttığı Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin toplam yatırım bedeli 250 milyon lira. Bu sene içerisinde 4 yeni projeyi daha açıklayacaklarını anlatan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Yeni projelerin yatırım değeri 700 milyon lira. Devam eden projelerimizle birlikte İzmir’de 3 milyar liralık yatırım yapıyoruz. Bodrum için de planlarımız var” diye konuştu.

Denize sıfır projeler satışa çıktı

FOLKART Blu ve Folkart Hills projelerinin 2017 yaz başında tamamlanması planlanıyor. Çeşme Fenerburnu ve Paşalimanı’nda denize sıfır arsalarda yer alan projelerden Folkart Blu, 330 bin eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 83 suitin yer aldığı Blu projesinde metrekare fiyatları 3 bin 750 eurodan başlıyor. Folkart Blu’da en yüksek değere sahip ev 312 metrekare büyüklüğüyle 1 milyon 170 bin eurodan satılıyor. 70 dairenin yer aldığı Folkart Hills projesinde ise metrekare fiyatı 2 bin 800 euro. Hills’de en büyük daire 473 metrekare büyüklüğüyle 1 milyon 50 bin eurodan satışa çıkarıldı. Projelerde özel plaj ve iskele de planlandı.

Haberin Devamı