Gazete Vatan Logo

Mey İçki'den sakızlı rakı

Rakıdaki rekabet, yeni ürünleri beraberinde getiriyor. Mey İçki, Türkiye'nin tek sakızlı içkisi izmir Sakızlı'yı piyasaya sürdü. Sakız Adası'nın tamamen doğal sakızları kullanılarak üretilen İzmir Sakızlı 23 YTL'den satılıyor

Rakıdaki rekabet, yeni ürünleri beraberinde getiriyor. Mey İçki, Türkiye'nin tek sakızlı içkisi izmir Sakızlı'yı piyasaya sürdü. Sakız Adası'nın tamamen doğal sakızları kullanılarak üretilen İzmir Sakızlı 23 YTL'den satılıyor.

Mey İçki Pazarlama Direktörü Cihan Kırımlı,
alkollü içki pazarında ürün çeşitliliğini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Özellikle rakı pazarını büyüterek tüketicilere farklı ve zengin seçim olanakları sunmayı amaçladıklarını söyleyen Kırımlı, "Bu konudaki liderliğimiz sürecek. Mey içki olarak piyasaya çıkardığımız her yeni ürünle pazarı büyütmek misyonumuzu geliştiriyoruz. Rakı masalarına en uygun ürünleri çıkarmaya devam edeceğiz" dedi. İzmir Sakızlı'nın İzmir Rakısı gibi yumuşak bir içim olanağı sunduğunu ifade eden Kırımlı, İzmir Sakızlı ile eski bir geleneği de canlandırdıklarını belirtti.