Gazete Vatan Logo

Limak Çimento halka arz sonuçları belli oldu! Bireysel yatırımcıya kaç lot düştü? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?

Limak Çimento halka arz sonuçları açıklandı. Geçen hafta talep toplayan Limak Çimento hisse senedi fiyatı 16,20 TL olarak bildirildi. LMKDC’nin yayımladığı onaylı izahnameye göre şirket, toplamda 155.930.000 adet hissesini yatırımcıların talebine sundu. Peki Limak Çimento kaç lot verdi? Limak Çimento Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?

Limak Çimento halka arz sonuçları belli oldu! Bireysel yatırımcıya kaç lot düştü? Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?

Limak Çimento halka arz sonuçları belli oldu. Liman Çimento halka arz sonuçları da bu bağlamda merak edilmeye başlandı. Limak Çimento (LMKDC) borsada ne zaman işlem görecek? sorusu da yatırımcıların merak ettiği konulardan birisi oldu. Limak Çimento halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot düştü? İşte LMKDC borsa işlem tarihi 2024!

LİMAK ÇİMENTO HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI! KAÇ LOT VERDİ?

SPK'nın onayladsığı Limak Halka arz sonuçlarına göre bireysel yatırımcıya 34-36 hisse arası pay düştü.

LİMAK ÇİMENTO (LMKDC) BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Limak Çimento borsa işlem tarihi belli olmadı. Şirketin halka arz sonuçları KAP’a bildirildi. Şirketin 21-22 Şubat tarihleri arasında Yıldız Pazar'da işlem göreceği tahmin ediliyor.